Επιλογή Σελίδας



Το Netflix ανέβασε στην πλατφόρμα του ντοκιμαντέρ για τη θητεία του Ντιέγκο Μαραντόνα στο Μεξικό. Πηγαίνει στο Κουλιακάν, την καρδιά του καρτέλ της Σιναλόα, “για να σώσει τους Ντοράντος και ίσως τον εαυτό του”.

Από τις 7 Σεπτεμβρίου 2018 μέχρι τις 14 Ιουνίου 2019, ο Ντιέγκο Μαραντόνα βρέθηκε στο Μεξικό. Στο Κουλιακάν, την καρδιά του καρτέλ της Σιναλόα. Ανέλαβε τη θέση του προπονητή στους Ντοράντος, με τους οποίους μέτρησε 20 νίκες, εννέα ισοπαλίες και εννέα ήττες, δίχως τελικά να μπορέσει να τους ανεβάσει στην πρώτη κατηγορία.

Το Netflix ανέβασε στην πλατφόρμα του ντοκιμαντέρ για τη θητεία του Μαραντόνα στους Ντοράντος, που διήρκησε 280 ημέρες. Όπως αναφέρεται στη δημοφιλή συνδρομητική υπηρεσία streaming: “Ο μέγας ποδοσφαιριστής Ντιέγκο Μαραντόνα πηγαίνει στο Κουλιακάν, την καρδιά του καρτέλ της Σιναλόα, για να σώσει τους Ντοράντος και ίσως τον εαυτό του”.

Για την ιστορία, η Ντοράντος βρισκόταν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της δεύτερης κατηγορίας εκείνη την περίοδο, ενώ στο τέλος του πρωταθλήματος έχασε στις λεπτομέρειες την άνοδο στο κορυφαίο επίπεδο του μεξικανικού ποδοσφαίρου. Στο φινάλε της σεζόν, ο δικηγόρος του Μαραντόνα ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας για λόγους υγείας.

Ο Μαραντόνα είναι πιθανότατα ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών. Κανείς, ποτέ, δεν πρόκειται να ξεχάσει τα κατορθώματά του κυρίως στα γήπεδα του Μεξικό, στο πλαίσιο του Μουντιάλ του 1986, ή εκείνα στην Ιταλία, με τη φανέλα της Νάπολι. Όταν η καριέρα του ως παίκτης έλαβε τέλος, αποφάσισε να ασχοληθεί με την προπονητική.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This