Επιλογή Σελίδας

Με φιλικά παιχνίδια προσπαθούν να διατηρηθούν σε αγωνιστικούς ρυθμούς οι Πιερίδες Μούσες μετά τη διακοπή των εθνικών πρωταθλημάτων που έχει αφήσει τις ομάδες χωρίς επίσημα παιχνίδια από τις 30 Οκτωβρίου. Εν όψει του επόμενου αγώνα πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου με την Προοδευτική Περάματος, η κατερινιώτικη ομάδα προετοιμάζεται με προπονήσεις και με φιλικά παιχνίδια.

pierides-mouses-23-11-02Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου του συλλόγου:

“Η απόφαση για παύση των εθνικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου επηρεάζει και την ομάδα των Πιερίδων Μουσών η οποία αγωνίζεται στην Β’ Εθνική Κατηγορία του Γυναικείου Ποδοσφαίρου. Αυτό το κενό η ομάδα το αξιοποιεί θετικά με εντατικό πρόγραμμα προπονήσεων και φιλικά παιχνίδια.
Με σύμμαχο τον καιρό η ομάδα πραγματοποιεί καθημερινά σχεδόν προπονήσεις κυρίως με σκοπό την εμπέδωση τεχνικών συστημάτων και την τακτική μέσα στον αγώνα.
pierides-mouses-23-11-03Παράλληλα μετά το φιλικό με την Δόξα Αμπελοκήπων Καστοριάς η ομάδα έδωσε και ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι με τις Ολυμπιώτισσες Ελασσόνας την Κυριακή 20 Νοεμβρίου. στο γήπεδο της Ανδρομάχης.
Το παιχνίδι ήταν δυνατό με πολλές φάσεις και στις δύο εστίες. Οι δύο ομάδες έδειξαν πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό έδωσε αισιοδοξία για την συνέχεια του πρωταθλήματος, όταν αυτό ξεκινήσει”.

«Οικογενειακή» γιορτή

pierides-mouses-23-11-04Την ευκαιρία να περάσουν στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς είχαν οι παίκτριες, οι γονείς και οι φίλοι των Πιερίδων Μουσών, σε μια οικογενειακή βραδιά που οργάνωσε η διοίκηση της ομάδας, σε χώρο και με εδέσματα που προσέφεραν χορηγοί της ομάδας.
pierides-mouses-23-11-05

Pin It on Pinterest

Shares
Share This