Επιλογή ΣελίδαςΤον πρώτο εντός έδρας αγώνα του φετινού πρωταθλήματος δίνει η ομάδα των Πιερίδων Μουσών, την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 13:00 στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης. Η αντίπαλη ομάδα, είναι οι Απολλωνίδες Ερέτριας.

Οι Πιερίδες Μούσες μετά την εκτός έδρας νίκη στη Λαμία επί των Νηρηίδων Φθίας, επικεντρώθηκαν στο παιχνίδι της Κυριακής, έκαναν την κατάλληλη τεχνική και αγωνιστική προετοιμασία και προσδοκούν στη νίκη.

Το Διοικητικό συμβούλιο της ομάδας καλεί όλους τους φιλάθλους να έλθουν στο γήπεδο και να ενισχύσουν με την παρουσία τους την ιστορική ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών της Πιερίας. Οι Πιερίδες Μούσες από το 1993 γράφουν την ιστορία του γυναικείου ποδοσφαίρου στην Πιερία. Αξίζουν την υποστήριξη και την αρωγή όλων των φιλάθλων της Πιερίας!

Στο διάλλειμμα μεταξύ των δύο ημιχρόνων, όπως έχει καθιερωθεί, το Διοικητικό Συμβούλιο θα κληρώσει για τους παρόντες φιλάθλους δώρο προσφορά του πολυκαταστήματος Σπίτι Μας του Συνεταιρισμού Ξυλουργών Πιερίας, τον οποίο ευχαριστεί για την υποστήριξη στην ομάδα και την προσφορά του εξαιρετικού δώρου!

athlitiko3

Pin It on Pinterest

Shares
Share This