Επιλογή Σελίδας



Με στόχο την τρίτη συνεχόμενη νίκη του που θα τον διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας και τουλάχιστο 3 βαθμούς μπροστά από τους “διώκτες” του, ο Πιερικός θα αγωνιστεί αύριο Σάββατο στην Καλαμπάκα κόντρα στα Μετέωρα, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Οι Κατερινιώτες βρίσκονται ήδη στην Καλαμπάκα όπου και θα διανυκτερεύσουν εν όψει της αναμέτρησης με τους Θεσσαλούς (15.00). Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με τη σημερινή προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας ο Σάκης Παπαβασιλείου ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτή συμπεριλήφθηκε ο Ιβανίδης που εξέτισε την ποινή από κίτρινες κάρτες το προηγούμενο παιχνίδι και είναι ξανά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Αντίθετα, θα απουσιάσουν για μια ακόμη φορά οι τραυματίες Μπουζούρας και Μπουζούκης, ο επίσης τραυματίας Αλεξιάδης, ο Παπατολίκας που έγινε πρόσφατα πατέρας καθώς και οι Γ. Τουλίκας και Παντζιάλας.

Στην Καλαμπάκα ταξίδεψαν οι Γουναρίδης, Μπαλάφας, Ρογγότης, Τακίδης, Γιαλαμίδης, Β. Τουλίκας, Λαζαρίδης, Κόλα, Μακρής, Ιβανίδης, Πετράκος, Παγωνίδης, Γιώτσας, Μηλιώτης, Κυπαρίσσης, Δεμηρτζόγλου, Παπαδόπουλος, Χαρτσιάς, Κριεμάντι, Σαχινίδης, Μπενίσκος.

Στις τάξεις του Πιερικού επικρατεί αισιοδοξία ότι η ομάδα θα μπορέσει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα παρότι η ομάδα των Μετεώρων είναι έως τώρα αήττητη εντός έδρας (1 νίκη επί της ΑΕ Καρίτσας και 3 ισοπαλίες σε 4 αγώνες) και σε αυτήν προσπάθεια θα έχει “σύμμαχο” τον κόσμο του που θα βρεθεί στις κερκίδες του γηπέδου της Καλαμπάκας καθώς αρκετοί θα ταξιδέψουν με το λεωφορείο που ναύλωσε ο ΣΦΚ Πιερικός ενώ άλλοι θα επιλέξουν να μεταβούν ατομικά.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This