Επιλογή Σελίδας



Με στόχο τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη που θα τη διατηρήσει σε επαφή με την κορυφή της βαθμολογίας υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου (15.00) η ΑΕ Καρίτσας την Αταλάντη, στο γήπεδο του Βατανιακού, για την 9η αγωνιστική του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα της Πιερίας θα παραταχθεί χωρίς τον Τροΐρη που δεν υπολογίζεται λόγω ενός μικροτραυματισμού, στα ευχάριστα, όμως για την τεχνική ηγεσία συγκαταλέγεται η επιστροφή του αρχηγού, Δημήτρη Κυρτέγου που εξέτισε την ποινή από τιμωρία στο προηγούμενο παιχνίδι.

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με την ομάδα της Φθιώτιδας ολοκληρώθηκε χωρίς άλλα προβλήματα, πέραν αυτού του Τροΐρη και ο Αλέξανδρος Κούρτογλου μπορεί να υπολογίζει στους Ράντο, Γαλάνη, Μελικιάν, Κωτσιόπουλο, Δημητρίου, Μητράκα, Στίκο, Λαγδάρη, Γκαρατζια, Δαλαμήτρα, Δημητρουλόπουλο, Οικονόμου, Ζαφειρίδη, Γκίκα, Παπαιωάνου, Αλεξίου, Βουκομάνοβιτς, Λουί Φερνάντο, Κυρτέγο και Συρράκο.

Κάλεσμα της ΑΕ Καρίτσας στους φιλάθλους της

Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας να παρευρεθούν στο γήπεδο και να στηρίξουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας, στον αυριανό εντός έδρας αγώνα του Πρωταθλήματος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This