Επιλογή Σελίδας


Τον Οικονόμο Τσαριτσάνης υποδέχτηκε το απόγευμα του Σαββάτου (16/11) ο ΑΟ Σελλάνων, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (3ος όμιλος).

Οι “κυανόλευκοι” είχαν μέτρια απόδοση, έμειναν πίσω στο σκορ με 0-1, δεν μπόρεσαν να φτάσουν σε κάποιο τέρμα και μοιραία ηττήθηκαν.

Στο αγωνιστικό σκέλος, το πρώτο μέρος ήταν μέτριο ποιοτικά και κύλησε χωρίς τις μεγάλες φάσεις.

Έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα με το σκορ στο 0-0.

Ο ΑΟ Σελλάνων μπήκε αποφασιστικά στο δεύτερο 45λεπτο.

Ωστόσο, στο 66′ δέχτηκε την ψυχρολουσία από στημένη φάση, όταν μετά από κόρνερ ο Μπάμης πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σταυράκη για το 0-1.

Στη συνέχεια οι “καυνόλευκοι” προσπάθησαν να ισοφαρίσουν.

Είχαν ορισμένες καλές στιγμές με αποκορύφωμα εκείνη του Λούγκου στο 90′, όταν εκτέλεσε ένα φάουλ, όμως ο Νούσιας με τα δάκτυλα και τη βοήθεια του δοκαριού έσωσε την εστία του.

Το 0-1 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα με τον ΑΟΣ να γνωρίζει την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

Συνθέσεις:

ΑΟ Σελλάνων (Γιάννης Μπουρνάκας): Σταυράκης, Παπαγεωργίου (51′ Γαρυφαλλόπουλος), Αρχοντής, Τζάνης (87′ Τσάγκας), Μετούσι, Χάδιαρης, Λούγκος, Κοντός (71′ Μακρής), Μπακρατσάς (71′ Καλφούτζος), Τζέκος, Τζουμάκης.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Γιάννης Τσακμακίδης): Νούσιας, Φλώρος, Δραγατσίκης, Καρλιάμπας, Γαλάνης, Μπάμης, Γκαμπέτας (90′ Καραγιάννης – 90’+1′ λ.τ. Αργύρης), Καραλούλης, Μουλτσιάς (90’+2′ Τόλιος), Μπαλογιάννης, Ντούφας (85′ Μάρκο).

πηγή: karditsasport.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This