Επιλογή Σελίδας


Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στο “Ηλίας Δούλιας” του Κολινδρού ανάμεσα στην Αναγέννηση Κολινδρού και τον Πιερικό Αστέρα Κάτω Αγιάννη, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Τα “τσακάλια” με 15 βαθμούς βρισκονται πλέον μόνοι στην 5η θέση του πίνακα ενώ ο Πιερικός Αστήρ “έπιασε” τον Άρη Κοκκινοπλιτών στη 12η θέση, με τις δυο ομάδες να έχουν από 6 βαθμούς.

Παρά τις προσπάθειες των δυο ομάδων γκολ δε μπήκε με το τελικό 0-0 να “σφραγίζει” τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Τα “τσακάλια” είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων απέναντι σε έναν Πιερικό Αστέρα που πρόσεξε περισσότερο την άμυνά του. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι από το 60′ και μέχρι το τέλος αγωνίστηκαν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Μυρωτή με κόκκινη κάρτα για εξύβριση, όμως οι Κολινδρινοί δεν κατόρθωσαν να εκμεταλλευτούν την αριθμητική τους υπεροχή.

Τα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν εξελιχθεί διαφορετικά αν στο 25′ η κεφαλιά του Χρυσόπουλου μετά από σέντρα του Λαράκου δε σταματούσε στο οριζόντιο δοκάρι της Αναγέννησης.

Στο 34′ η ομάδα του Κολινδρού ισοφάρισε τα… δοκάρια μετά από σέντρα του Ματζουράκη και σουτ του Παναγιωτίδη που χτύπησε στο κάθετο δοκάρι του Οκουτσόγλου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νίκολιτς με βοηθούς τους Χατζηγιάννη και Κυριακού.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αναγέννηση Κολινδρού: Πάνου, Αβραάμ (57′ Πασχόπουλος), Γκουδάρας, Κατσιούλας, Ορφανίδης, Κοσμίδης, Παναγιωτίδης, Μυσιούδης (77′ Σκέντος), Χνούδας (61′ Μπουρανής), Γκουνταμάνης (61′ Κόλτσης), Ματζουράκης.
Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη: Οκουτσόγλου, Τασιόπουλος, Λαράκου, Τζιάμας, Μουρατίδης, Γκούτζας, Μπαράς (75′ Αραβίδης), Μυρωτής, Μπατζώνης (90′ Λαζαρίδης), Χρυσόπουλος, Γκουνέλας (65′ Χαρεϊσβίλι).

ρεπορτάζ: Σάββας Αχλατλής

Pin It on Pinterest

Shares
Share This