Επιλογή Σελίδας


Παίζοντας με πάθος και ψυχή ο Μύτικας Λεπτοκαρυάς επιβλήθηκε με 2-1 του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, για την 9η αγωνιστική του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας και ισοβαθμεί πλέον στην 9η θέση με την ΑΕ Περίστασης, με τις δυο ομάδες να έχουν από 9 βαθμούς. Ο Αχιλλέας έμεινε στην 7η θέση και τους 11 βαθμούς, αποκτώντας πλέον “συγκάτοικο” στην ίδια θέση τον ΓΑΣ Σβορώνου.

Η νίκη ήλθε με ανατροπή για την ομάδα της Λεπτοκαρυάς που βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 3′. Συγκεκριμένα ο Σιαμήτρας ανέτρεψε τον Εγγλέζο και ο Βρέσκας υπέδειξε το σημείο του πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Παπαδόπουλος.

Στο 55′ Χούτας και Κατσαρός συνδυάστηκαν όμορφα με τον τελευταίο να πλασάρει, ο Μπαμπαΐτης απέκρουσε προσωρινά αλλά ο Ζηνέλης που ακολουθούσε τη φάση πήρε το “ριμπάουντ” και ισοφάρισε σε 1-1 για τον Μυτικα.

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 83′ όταν ο Χούτας εκτέλεσε κόρνερ, ο Μακρίδης έπιασε την κεφαλιά και ο Ζηνέλης πάνω στη γραμμή με πλασέ προώθησε τη μπάλα στα δίχτυα, “γράφοντας” το 2-1 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Βρέσκας με βοηθούς τους Πλόσκα και Ραφαηλίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Μύτικας Λεπτοκαρυάς: Α. Τσαρούχας, Ι. Τσαρούχας, Μουζαράτ, Σιαμήτρας, Μπατζέλας, Κατσαρός, Κουράτι, Ζηνέλης, Ελέζι (82′ Μακρίδης), Χούτας, Τζόβας (62′ Α. Χέδας).  
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Μπαμπαΐτης, Βασιουρής, Γούτσιος, Κραγιόπουλος, Ευθυμιάδης, Κ. Ίτσιος, Ναλμπαντίδης, Σιώκας (68′ Σκαμπαρδώνης), Εγγλέζος (75′ Κατσαμάγκας), Παπαδόπουλος,  Ευαγγελόπουλος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This