Επιλογή Σελίδας


Τη διαφορά των τριών βαθμών από τον δεύτερο Εθνικό Νέου Κεραμιδίου επανέκτησε ο πρωτοπόρος Βατανιακός, ο οποίος στο παιχνίδι που “έκλεισε” την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας επικράτησε με 2-1 του Θερμαϊκού Κορινού και έφτασε τους 27 βαθμούς. Η ομάδα του Κορινού έμεινε στους 17 βαθμούς και είδε την Ακαδημία Πλαταμώνα να την προσπερνάει στον πίνακα.

Το σκορ για τον Βατανιακό άνοιξε στο 11′ ο Καμπερίδης με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα στη γωνία του Τσιλεγκερίδη.

Οι Κορινιώτες ισοφάρισαν σε 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μυστρίδη στο 33′ (το κέρδισε ο ίδιος).

Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 62′ όταν οι φιλοξενούμενοι δε μπόρεσαν να απομακρύνουν τη μπάλα από την περιοχή τους, με αποτέλεσμα ο Μυρτολλάρι με κοντινό σουτ να τη στείλει στα δίχτυα του Τσιλεγκερίδη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Βρέσκας με βοηθούς τους Βρούζο και Μαυρογιώργη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Βατανιακός: Βασιλειάδης, Καταχιώτης, Τσιάμης, Κολαξίδης, Γιαπιτζής, Τσαγκαράκης (46′ Τσικαδέρης), Καμπερίδης (81′ Μότσιας), Τσιώμης, Ραπτόπουλος (46′ Κατσάρας), Ποτουρίδης, Μυρτολλάρι (88′ Κιλ).
Θερμαϊκός Κορινού: Τσιλεγκερίδης, Ταγκαλίδης, Β. Κατσούλης (79′ Ε. Καραμανώλας), Νταντίνης, Αντωνιάδης, Αποστολίδης, Πιατίδης (64′ Κωνσταντινίδης), Α. Κατσούλης, Κ. Καραμανώλας (73′ Τζουκάν), Παρδάλης (64′ Καραχαλίδης), Μυστρίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This