Επιλογή Σελίδας



Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας ανέβηκε ο Αετός Καταλωνίων που επικράτησε εκτός έδρας με 3-1 επί της Πίνδου Άνω Αγιάννη, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Η ομάδα των Καταλωνίων έφτασε τους 16 βαθμούς και ισοβαθμεί με την 25η Μαρτίου ενώ η Πίνδος έμεινε στην 7η θέση και τους 13 βαθμούς, αποκτώντας “συγκάτοικο” τη Δόξα 10 Μοσχοχωρίου.

Ο Μπαμπατζιάνης έβαλε τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ στο 50′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Σκούφας σε ανατροπή του από τον Παπαργυρίου. Ο ποδοσφαιριστής του Αετού τραυματίστηκε στη φάση του πέναλτι και αντικαταστάθηκε.

Η Πίνδος ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά του Παπαργυρίου στο 54′, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Ο Νταμπαλάκης που είχε περάσει ως αλλαγή στο 59′ στη θέση του Γκολέμα, έδωσε με σουτ ξανά το προβάδισμα με 1-2 στον Αετό.

Ο Καραγκούνης στο 77′ με πλασέ “σφράγισε” τη νίκη για την ομάδα των Καταλωνίων, διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιαμούζης με βοηθούς τους Καλορογιάννη και Κουκιώτη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πίνδος Άνω Αγιάννη: Μυρωτής, Σύρπης, Στ. Κακκάρας, Τσιβαλίδης, Ματζαρίδης (69′ Καραθάνος), Παπαργυρίου, Σιούμας, Κεραλίδης, Γρηγοριάδης (69′ Αν. Κακκάρας), Γιαννής, Λεσάι.
Αετός Καταλωνίων: Κουκουστρίκας, Δούλαλας (80′ Μπακαλούμης), Σόβα, Καραγκούνης, Λυκόπουλος, Ιωάννου, Μπαμπατζιάνης, Φωτόπουλος (59′ Νταμπαλάκης), Σκούφας (51′ λ.τ. Λάζος), Δημητρίου, Γκολέμας (63′ Πότσι).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This