Επιλογή Σελίδας



Στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας διατηρήθηκε ο Πυδναϊκός 2017 που επιβλήθηκε με 4-1 εκτός έδρας επή της ΑΜΣ 25ης Μαρτίου, για την 8η αγωνιστική. Η ομάδα του Κίτρους έφτασε τους 20 βαθμούς και παραμένει στο +1 από την δεύτερη Ακαδημία Κατερίνης ενώ η ομάδα της 25ης Μαρτίου έμεινε στους 16 βαθμούς, ισοβαθμώντας πλέον με τον Αετό Καταλωνίων.

Οι πρωτοπόροι έφτασαν δίκαια στην επικράτηση ανόιγοντας το σκορ στο 42′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μιχαηλίδη. Το πέναλτι υποδείχθηκε σε μαρκάρισμα του Ξενόπουλου στον Σιώκα.

Ο Μιχαηλίδης ήταν ο σκόρερ και του δεύτερου γκολ για τον Πυδναϊκό, στέλνοντας την μπάλα στο κενό τέρμα με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι, έπειτα από σέντρα από δεξιά.

Το 0-3 έγινε στο 63′ όταν μετά από σέντρα από δεξιά ο Γεωργαντάς με το στήθος σχεδόν πάνω στη γραμμή προώθησε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-3 στο 86′ μετά από φάση διαρκείας και σουτ του Ι. Παπαδόπουλου από το ύψος του πέναλτι.

Το τελικό 1-4 διαμορφώθηκε στο 90′ από τον Γεωργαντά ο οποίος πήρε το ριμπάουντ από απόκρουση του Γκεβρέκη σε σουτ και “σφράγισε” το “τρίποντο” για την ομάδα του Πυδναϊκού.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μέγας με βοηθούς τους Βρούζο και Μαυρογιώργη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΜΣ 25η Μαρτίου: Γκεβρέκης, Τάσο, Ξενόπουλος (55′ Βαλτασάρης), Κατσίμπουρας, Τασίδης, Βαρμάζης, Μαλιώρας, Χασάπης (55′ Καλαϊτζής), Ι. Παπαδόπουλος, Τσιντώτας (86′ Φωκαΐδης), Μουρατίδης (72′ Πατσιοδήμος).
Πυδναϊκός 2017: Σαρπότας, Ξανθόπουλος, Λ. Παπαδόπουλος, Δασκαλόπουλος, Μπαλαμπάνης (61′ Κατσαντώνης), Θεοδοσιάδης, Πεΐδης, Σιώκας (90′ Μούστα), Ταφραλής (77′ Κρέκα), Γεωργαντάς, Μιχαηλίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This