Επιλογή Σελίδας


Ιδανικό ήταν το ντεμπούτο του Παναγιώτη Παρασίδη στον πάγκο του Δία Δίου, με την ομάδα της Πιερίας να επικρατεί 3-1 του Θησέα Αγριάς στο Δίον, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ο Δίας άνοιξε το σκορ στο 21′ με σουτ του Αν. Παναγιωτίδη, ενώ δυο σε οκτώ λεπτά στο β’ μέρος από τους Μαυρίδη (52′, σουτ) και Μανίκα (58′, πέναλτι) μετέτρεψαν το σκορ σε 3-0, για να μειώσει στο 62′ ο Κυρίτσης με σουτ στο τελικό 3-1.

Ήταν ίσως η καλύτερη φετινή εμφάνιση του Δία, ο οποίος σε ένα ισορροπημένο α’ μέρος κατόρθωσε να πάει στα αποδυτήρια προηγούμενος με 1-0. Στο β’ μέρος οι παίκτες της ομάδας του Δία μπήκαν αποφασισμένοι να “καθαρίσουν” τη νίκη και πήραν “αέρα” τριών τερμάτων με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. Κάπου εκεί, η ομάδα του Παναγιώτη Παρασίδη εμφάνισε σημάδια χαλάρωσης τα οποία εκμεταλλεύτηκε ο Θησέας Αγριάς για να μειώσει σε 3-1 με τον Δία να φτάνει στην τρίτη του νίκη σε τέσσερα παιχνίδια στο γήπεδό του στη φετινή σεζόν και να φτάνει τους 10 βαθμούς, έναν πιο πίσω από τον Αλμυρό που βρίσκεται πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Επόμενο παιχνίδι για τον Δία Δίου είναι αυτό της ερχόμενης Κυριακής, εκτός έδρας, με τον Ηρακλή Λάρισας.

Το “φιλμ” του αγώνα
21′ ΓΚΟΛ! 1-0: Μετά από εξαιρετική μπαλιά του Μανίκα, ο Ανέστης Παναγιωτίδης πήρε όμορφα τη μπάλα και με έξοχο τελείωμα με το δεξί εξωτερικό έκανε το 1-0 για τον Δία.


48′ Σουτ του Μπόρα από πλεονεκτική θέση, από δεξιά, ο Βλάχος μπήκε στην πορεία της μπάλας αλλά η προβλή του έφυγε άουτ.
52′ Ο Αν. Παναγιωτίδης από αριστερά έβγαλε σε θέση βολής τον Μαυρίδη κι αυτός από το ύψος του πέναλτι πλάσαρε ψύχραιμα με το δεξί και έκανε το 2-0.
56′ Ο Αν. Παναγιωτίδης επιχείρησε να αιφνιδιάσει με σουτ από πολύ μακριά, η μπάλα όμως έφυγε μόλις άουτ.
58′ ΓΚΟΛ! 3-0: Ο Αν. Παναγιωτίδης προσποιήθηκε μπροστά από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και λίγο πριν πλασάρει ανατράπηκε, με τον διαιτητή να υποδεικνύει το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μανίκας που έκανε το 3-0.
62′ ΓΚΟΛ! 3-1: Ο Κυρίτσης δέχθηκε τη μπάλα από αριστερά και με δεξί πλασέ στην κίνηση μείωσε σε 3-1 για τον Θησέα.
73′ Σουτ του Καραθάνου από πλεονεκτική θέση, έδιωξε με τις γροθιές ο τερματοφύλακας του Θησέας.
75′ Μεγάλη στιγμή για τους φιλοξενούμενους με τον Σιώμο να εκμεταλλεύεται την κακή συνεννόηση Λιόλιου – Ουσταμπασίδη και να παίρνει τη μπάλα όμως το πλασέ του με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλάκα του Δία, έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια.
76′ Σουτ του Τοπαλίδη μέσα από την περιοχή με το αριστερό, ο Ν. Φαν Ντε Γουίχε απέκρουσε στην κλειστή του γωνία.
80′ Εκτέλεση φάουλ του Οικονομου, η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Ουσταμπασίδη.
85′ Μετά από λάθος του Ουσταμπασίδη ο Βλάχος μπήκε στην πορεία της μπάλας με τον τερματοφύλακα του Δία να παραχωρεί κόρνερ, σε μια φάση στην οποία οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Βουρνέλης με βοηθούς τους Φράγιο και Μποζατζίδη (ΕΠΣ Μακεδονίας).

Δίας Δίου (Παναγιώτης Παρασίδης): Ουσταμπασίδης, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Νίκου, Λιόλιος, Καραθάνος, Τοπαλίδης, Παπαστεργίου (66′ Καλουσίδης), Μαυρίδης (90′ Δαλαμήτρας), Αν. Παναγιωτίδης (83′ Τσουρέκας), Μανίκας (66′ Καλαμπάκας).
Στον πάγκο: Πανωλής, Σαφέτης, Ευαγγέλου.
Θησέας Αγριάς (Λάκης Μπακάλης): Ν. Φαν Ντε Γουίχε, Κυρίτσης, Ε. Φαν Ντε Γουίχε, Γιαουπλάρι (63′ Γαλανόπουλος), Ιακωβίδης (46′ Διαμαντόπουλος), Μπόρας, Ζάχος (55′ Ρομάριο), Σιώμος, Βλάχος, Οικονόμου, Ιωαννίδης.
Στον πάγκο: Κεφαλιάς, Παναγιώτου, Νιαώτης, Χ. Σταμάτης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This