Επιλογή Σελίδας


Στην κορυφή της βαθμολογίας του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας “στρογγυλοκάθισε” ο Πιερικός ο οποίος κέρδισε με 1-0 στην Καλαμπάκα τα Μετέωρα, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής και έφτασε τους 22 βαθμούς, 4 περισσότερους από την δεύτερη ΑΕ Καρίτσας. 

Το “χρυσό” γκολ για την κατερινιώτικη ομάδα πέτυχε ο αρχηγός Γιώργος Μακρής με “φωτοβολίδα” από μακριά, στο 70′. 

Το παιχνίδι είχε λιγοστές φάσεις, με τους Κατερινιώτες να έχουν μεν την κατοχή και τον έλεγχο αλλά μη φτάνουν σε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Στο καλύτερο διάστημα της (55′ – 70′) η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου ευτύχησε να προηγηθεί χάρη στην “έμπνευση” του Μακρή που αποδείχθηκε αρκετή για να “αλωθεί” η έδρα των Μετεώρων.

Μάλιστα, μετά τη βολίδα του έμπειρου μέσου, ο βοηθός έμεινε στη θέση του, υποστηρίζοντας ότι πριν το γκολ άλλος παίκτης του Πιερικού ήταν οφσάιντ, αλλά μετά από διαβούλευση με τον διαιτητή Τσιμεντερίδη, το γκολ μέτρησε και ο Πιερικός έφτασε στο “τρίποντο” που τον έφερε στο +4 από τη δεύτερη θέση.

Μετά από δυο συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες ο Πιερικός επιστρέφει στο Α’ ΔΑΚ την ερχόμενη Κυριακή οπότε και θα υποδεχθεί τον ΑΟ Σελλάνων.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσιμεντερίδης με βοηθούς τους Μπαλιάκα και Πράχαλη (ΕΠΣ Κοζάνης).

Οι συνθέσεις των ομάδων
Μετέωρα: Τοπουζλής, Γεωργάκης, Δάσσιος, Κατσαντώνης, Λουκάς, Φωτίκας, Περέιρα, Πολυζόπουλος, Νικλητσιώτης (74′ Χριστοδουλόπουλος), Τσιαντούλας, Ιωάννου.

Στον πάγκο: Γρηγορίου, Κότορρι, Καρατζάς, Πούλιοας, Πλακιάς.
Πιερικός (Σάκης Παπαβασιλείου): Γουναρίδης, Λαζαρίδης, Β. Τουλίκας, Ρογγότης, Τακίδης, Μακρής, Μηλιώτης (55′ Κυπαρίσσης), Μπενίσκος (90’+1′ Γιαλαμίδης), Σαχινίδης, Κριεμάντι (55′ Ιβανίδης), Παπαδόπουλος (62′ Χαρτσιάς).
Στον πάγκο: Μπαλάφας, Κόλα, Δεμηρτζόγλου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This