Επιλογή Σελίδας


Δελτίο τύπου για την εντός έδρας νίκη της ΑΕ Καρίτσας με 2-0 επί της Αταλάντης, για την 9η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, εξέδωσαν οι “κιτρινόμαυροι”.

Το κείμενο:

H Α.Ε. Καρίτσας αντιμετώπισε, εντός έδρας, την Α.Π.Ο. Αταλάντης, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής, του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας. 

Η ομάδα του Αλέξανδρου Κούρτογλου έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και πέτυχε μια σημαντική νίκη απέναντι στο αξιόμαχο σύνολο των φιλοξενούμενων, με 2-0. 

Στο 1ο ημίχρονο, η ομάδα μας κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες με τους Αλεξίου,  Κυρτέγο και Βουκομάνοβιτς,  ωστόσο ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων με σωτήριες επεμβάσεις,  κράτησε το 0-0.

Στο 2ο ημίχρονο, η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει και να δημιουργεί ευκαιρίες και πέτυχε το 1-0, στο 51ο λεπτό, με τον Κωτσιόπουλο, ο οποίος μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια, πέτυχε το 1-0, με κοντινό σουτ. 

Το γκολ αυτό έδιωξε το άγχος από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, που έπαιξαν ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο στο 2ο ημίχρονο. Το 2-0 πέτυχε στο 69ο λεπτό, ο Κυρτέγος, με κεφαλιά, μετά από ωραία ασίστ του Αλεξίου. Η ομάδα μας συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες, ωστόσο το 2-0 έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα της σημερινής αναμέτρησης. 

Μετά το σημερινό αποτέλεσμα, η ομάδα μας ανέβηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας, συνεχίζοντας την πορεία πρωταθλητισμού,  που έχει θέσει ως στόχο η Διοίκηση.

Η Α.Ε Καρίτσας ξεκίνησε το παιχνίδι με τους: Ράντο,  Κωτσιόπουλο, Δαλαμήτρα, Δημητρίου, Λαγδάρη, Δημητρουλόπουλο, Ζαφειρίδη, Κυρτέγο ,Γκίκα,   Βουκομάνοβιτς και Αλεξίου. 

Αγωνίστηκαν, ακόμη, οι: Οικονόμου, Συρράκος, Λουίς Φερνάντο και Μητράκας.

Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας εύχεται στην ομάδα της Α.Π.Ο. Αταλάντης καλή πορεία στη συνέχεια του Πρωταθλήματος.

Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας  ευχαριστεί θερμά το φιλικό σωματείο του Βατανιακού, για την παραχώρηση χρήσης των γηπεδικών εγκαταστάσεων. 

Με εκτίμηση,
Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
της Α.Ε. Καρίτσας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This