Επιλογή Σελίδας



Δεύτερη εμφατική νίκη και πρόκριση στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, την Elite Round, για την Εθνική Παίδων. Το 5-1 επί του Καζαχστάν φέρνει την Ελλάδα σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις στον 9ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17. Με Γερμανία για την πρωτιά στις 19/11.

Όπως δείχνει και το σκορ, η Εθνική κυριάρχησε στο τερέν του Παπαχαραλάμπειου Σταδίου της Ναυπάκτου κι έφτασε σε μια άνετη επικράτηση, η οποία, σε συνδυασμό με το 6-1 επί του Αζερμπαϊτζάν στον πρώτο αγώνα, της εξασφάλισε θέση στην πρώτη δυάδα και την πρόκριση (προκρίνονται οι δύο πρώτοι του κάθε ομίλου και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι). Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας για τον 9ο όμιλο, η Γερμανία επικράτησε 2-0 του Αζερμπαϊτζάν, προκρίθηκε και αυτή κι έτσι Ελλάδα και Γερμανία θα αγωνιστούν την Τρίτη 19/11 στο ντέρμπι κορυφής του ομίλου.

Λιάτσος (5΄ π., 81΄), Κούτσιας (48΄), Κίτσος (86΄) και Χριστόπουλος (90+3΄) πέτυχαν τα γκολ της Εθνικής. Ο Αζάτοβ στο 77΄ το γκολ του Καζαχστάν.

Ελλάδα: Αγγελόπουλος, Χριστόπουλος, Κατσογιάννης, Κουλιεράκης, Καράκουτης (57΄ Χριστόπουλος), Λιάτσος (84΄ Αντωνάκης), Κουτεντάκης (65΄ Ντόη), Τσίκος (84΄ Καραμάνης), Κούτσιας (65΄ Συρμής), Κιτσάκης, Κίτσος.

Καζαχστάν: Αναρμπέκοβ, Τκατσένκο, Ούρμπα, Σιρομπόκοβ, Καλάου (67΄ Ντουλάτοβ), Κουσκουμπάγεβ, Γιάκοβλεβ (55΄ Σομόβ), Ρακιμζάνοβ (67΄ Αμαντάγιεβ), Αζάτοβ, Καλμάτοβ (88΄ Τσίρκοβ), Κένζεμπεκ (88΄ Ανκουντίνοβ).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This