Επιλογή Σελίδας


Με την ψυχή τους πανηγύρισαν οι πάνω από 80 οπαδοί του Πιερικού τη μεγάλη νίκη της ομάδας της Κατερίνης μέσα στην Καλαμπάκα με 1-0 επί των Μετεώρων, για την 9η αγωνιστική του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Ήταν η πρώτη μαζική παρουσία για τους οπαδούς του Πιερικού στο πλευρό της ομάδας εκτός έδρας εδώ και τουλάχιστον τρία χρόνια (εξαιρουμένων φυσικά των εκτός έδρας αγώνων με την ΑΕ Καρίτσας και με τον Δία Δίου) και αποτελεί… προαναγγελία για όσα αναμένεται να επακολουθήσουν στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ιδιαίτερα ενθαρρυντικό είναι το γεγονός πως παρότι το παιχνίδι έγινε Σάββατο και τα καταστήματα ήταν ανοικτά, βρέθηκαν τόσοι οπαδοί του Πιερικού στο πλευρό της ομάδας σε έναν εκτός έδρας αγώνα και ενίσχυσαν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Σάκη Παπαβασιλείου.

Χαρακτηριστική είναι η αναφορά της διοίκησης του Πιερικού στην παρουσία του φίλαθλου κόσμου της ομάδας, στο γήπεδο της Καλαμπάκας και το “ευχαριστώ” προς αυτόν:

“Ειδική αναφορά και πολλά ευχαριστώ θέλει να δώσει και η διοίκηση του συλλόγου, στους περίπου 100 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο της Καλαμπάκας για να ενισχύσουν την προσπάθεια του συλλόγου.
Ήταν η πρώτη εκτός έδρας εξόρμηση για φέτος, η οποία μετά και το διπλό, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Οι φωνές, η πυγμή, ο παλμός και η στήριξή σας ήταν συγκλονιστική.
Φίλαθλοι και ομάδα μετά από πολύ καιρό έγιναν πάλι ένα και πανηγύρισαν την κατάκτηση των τριών βαθμών που κρατά το σύλλογο στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα”.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, ουρανός, λεωφορείο και υπαίθριες δραστηριότητες

Το γεγονός ότι ο Πιερικός μετά από χρόνια έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις και τα επιτυχημένα αποτελέσματα που τον έχουν φέρει στην κορυφή φαίνεται πως αρχίζουν να… αφυπνίζουν τους φίλους της ομάδας που αναμένεται στη συνέχεια να βρεθούν ακόμη πιο δυναμικά στο πλευρό της, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας, συνεισφέροντας κι αυτοί με τον δικό τους τρόπο στην επίτευξη του στόχου της ανόδου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This