Επιλογή Σελίδας


Bonjour!

Αυλαία της προκριματικής φάσης του Euro 2020 και το βάσανο της ομάδας του Didier Deschamps απόψε λαμβάνει τέλος. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

Απόψε στα Τίρανα τελειώνουν τα βάσανα και οι υποχρεώσεις (μέχρι τα επόμενα) των Tricolores. Βρίσκονται στην πρώτη θέση του ομίλου, μετά την ισοπαλία της Τουρκίας με την Ισλανδία την περασμένη αγωνιστική. Προσπέρασαν την ομάδα του Gunes παρ’ ότι δεν κατάφεραν να τους κερδίσουν σε καμία από τις δύο αναμετρήσεις.

Πλήρεις θα παραταχθούν οι φιλοξενούμενοι παρά την απουσία του Matuidi – από το προηγούμενο ματς της Juventus με τη Milan – και τον μυϊκό τραυματισμό της τελευταίας στιγμής του Kingsley Koman. Φυσικά με τέτοιο υπερπλήρες ρόστερ και κόντρα στη σαφώς υποδεέστερη Αλβανία (που δεν κατάφερε να υποτάξει ούτε την Ανδόρα την Πέμπτη) δεν μπορεί κανείς να στέκεται σε ελλείψεις.

Την προηγούμενη φορά την πάθαμε με τα γκολ κόντρα στη Μολδαβία και τώρα θα ρίξουμε τον πήχη όπως λογικά θα κάνει και η Γαλλία κόντρα στην Αλβανία. Χαμηλή αλλά οριακά αποδεκτή η απόδοση των 2-4 γκολ.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
UEFA – Euro Championship (Qualifiers – Group H)
21:45 Albania – France 2 – 4 Goals (1.50) 1-2 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This