Επιλογή Σελίδας



Αυτήν  την εβδομάδα, τα βράδια μας γίνονται… μπασκετικά!

Η δεύτερη διπλή αγωνιστική της Euroleague βρίσκει τους «αιώνιους» μακριά από τις έδρες τους και ο ΣΠΟΡ FM, τους ακολουθεί παντού.

Την Τρίτη στις 19:30 ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στο Κάουνας από την Ζαλγκίρις για την 9η αγωνιστική και έχει στόχο το διπλό που θα… «καλύψει» τις ήττες εκτός προγράμματος. Μεταδίδει από την Λιθουανία ο Δημήτρης Κοντός.

Το ίδιο βράδυ, στις 21:30, ο Ολυμπιακός παίρνει τη σκυτάλη και δίνει το πρώτο από το δύο παιχνίδια του στη Γερμανία. Την προσπάθεια των «ερυθρόλευκων» να… αποδράσουν με τη νίκη από την έδρα της βελτιωμένης φέτος Μπάγερν, θα περιγράψει στους 94,6  ο  απεσταλμένος στο Μόναχο,  Νίκος Ζέρβας.

Την Πέμπτη  στις 21:00 η ομάδα του Κεμζούρα θα αγωνιστεί λίγο πιο βόρεια, στο Βερολίνο, απέναντι στην σκληροτράχηλη Άλμπα, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής. Ο Νίκος Ζέρβας θα μεταδώσει και αυτήν την  αναμέτρηση στην κορυφαία αθλητική συχνότητα της χώρας.

Τρεις μέρες μετά τον Ολυμπιακό, σειρά παίρνει ο Παναθηναϊκός, που θα δοκιμαστεί στην έδρας της Μπάγερν Μονάχου, για να ολοκληρωθεί  έτσι η… διαβολοβδομάδα της Euroleague.  Το σημαντικό αυτό ματς της Παρασκευής θα περιγράψει στις 21:30 ο Δημήτρης Κοντός.

Και στα κορυφαία μπασκετικά ραντεβού συντονιστείτε στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This