Επιλογή Σελίδας


Τη δυνατότητα να μεταδίδουν ιντερνετικά τους αγώνες τους, από δικές τους πλατφόρμες και με τα δικά τους μέσα, ζητούν από την ΕΡΤ τα σωματεία της Α1 κατηγορίας μπάσκετ γυναικών.

Με επιστολή τους διαμαρτύρονται για την απαξίωση του πρωταθλήματος μπάσκετ Α1 γυναικών, καθώς η ΕΡΤ, παρότι από πέρυσι έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα τηλεοπτικής κάλυψης των αγώνων, δεν έκανε καμία απολύτως κάλυψη, τηλεοπτική, ούτε ακόμη και ιντερνετική. Και συμπληρώνουν: «Ούτε καν αναφέρονται τα αποτελέσματα της τρέχουσας αγωνιστικής από την ‘Αθλητική Κυριακή’ ή όποιες εκπομπές της επιχείρησης».

Να σημειωθεί ότι η ΕΡΤ μεταδίδει απαρεγκλίτως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τα ανδρικά πρωταθλήματα στο σύνολό τους, όταν έχει τα δικαιώματα, από ποδόσφαιρο μέχρι και αγώνες της… Γ’ Εθνικής ανδρών, βόλεϊ ανδρών, μπάσκετ ανδρών, πόλο ανδρών, όμως ούτε έναν αγώνα πρωταθλήματος γυναικών.

Με επιστολή τους τα 12 σωματεία καλαθοσφαίρισης Α1 γυναικών ζητούν να απεμπλακούν ως σωματεία της ΕΟΚ – Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης από την όποια συμφωνία έχει συναφθεί με την ΕΡΤ και, «με δεδομένο ότι δεν υπάρχει πρόθεση εκ μέρους σας να αλλάξει το τηλεοπτικό τοπίο μεταδόσεων», τα γυναικεία σωματεία ζητούν να δώσει η ΕΡΤ τη δυνατότητα web κάλυψης των γεγονότων, αφού ήδη κάποιοι σύλλογοι έχουν κανάλια στο Youtube. Παράλληλα, όπως αναφέρουν, υπάρχουν και ιντερνετικά κανάλια που ενδιαφέρονται και ήδη την τελευταία διετία κάλυπταν γεγονότα και πρόβαλλαν τους χορηγούς των σωματείων.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This