Επιλογή Σελίδας


Μακριά από το καλό αγωνιστικό του πρόσωπο, ο ΓΣΑ ηττήθηκε 1-2 από τα Μετέωρα στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος» για την 10η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, που ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα.

Οι «κυανόλευκοι» εμφανίστηκαν αγνώριστοι επηρεασμένοι σαφώς από τις τρεις βασικές απουσίες που είχαν (Αναστασίου, Δερμιτζάκης, Ζενούνης). Ο Πολυμέρου κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα δεξιά ο Πατσής, αριστερά ο Αγγελής και στόπερ οι Χολέβας, Κυράκος. Στα χαφ οι Δημηνάς, Παπακώστας, πιο μπροστά ο Αγιασιώτης, στις πτέρυγες αριστερά ο Καναβός, δεξιά ο Λάμπος και σε ρόλο σέντερ φορ ο Βουρδάκης.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με τα Μετέωρα να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 15ο λεπτό ο Αργύρης Κυριάκος τραυματίστηκε στο κεφάλι (οίδημα στα μαλακά μόρια της κεφαλής-καρούμπαλο), ωστόσο συνέχισε κανονικά στο ματς με επίδεσμο και είχε πολύ καλή παρουσία, όπως και ο παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας, Χολέβας.

Στο 24’ σουτ του Δημηνά εκτός μεγάλης περιοχής από πλάγια δεν ανησύχησε τον Τοπουζλή κι ακολούθησε μία καλή φάση όταν ο Αγιασιώτης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα έπεσε στα πόδια του Πατσή ο οποίος υπό πίεση σούταρε ψηλά άουτ ευρισκόμενος σε ευνοϊκό σημείο (26’). Τα Μετέωρα απείλησαν με τρεις ευκαιρίες σε ένα τρίλεπτο πίεσης. Στο 34’ σουτ του Ιωάννου από πλάγια πέρασε ψηλά άουτ, στο 35’ σουτ του Περέιρα από το ύψος της μεγάλης περιοχής έβγαλε σε κόρνερ με τα ακροδάχτυλα ο Πολυμέρου και μετά την εκτέλεση, από σέντρα του Φωτίκα, ο Πολυζόπουλος πλάσαρε από κοντά, με τον τερματοφύλακα του ΓΣΑ να αποκρούει εκ νέου σε κόρνερ, αυτή τη φορά με το σώμα. Μάλιστα στο 37’ ακόμη μία καλή στιγμή όταν σουτ του Πολυζόπουλου απομάκρυνε με κεφαλιά σχεδόν πάνω στη γραμμή του τέρματος ο Κυριάκος. Μέχρι τη λήξη του α’ μέρους δεν είχαμε κάτι άλλο αξιόλογο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε εσωτερικές αλλαγές αφού ο Κυριάκος έγινε δεξιός οπισθοφύλακας, ο Παπακώστας γύρισε στόπερ και ο Πατσής πέρασε ως σέντερ φορ μέχρι το 58’ που αντικαταστάθηκε (τότε επέστρεψε ο Βουρδάκης ως 9άρι). Στο 54’ το 0-1. Από τακουνάκι του Ιωάννου, ο Περέιρα με συρτό σουτ στην αριστερή γωνία άνοιξε το σκορ. Να σημειωθεί ότι ο Τζουλιάνο Περέιρα είναι Αμερικανοβραζιλιάνος ο οποίος σπουδάζει με πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών στο ΤΕΦΑΑ στα Τρίκαλα!

Στο 68’ ο Πολυμέρου ήταν σε ετοιμότητα σε σουτ του Τσιαντούλα και στο 76’ είχαμε το 0-2. Από κλέψιμο στον Λάμπο και κερδισμένη κόντρα, ο Τσιαντούλας προχώρησε δίνοντας ασίστ-έτοιμο γκολ για τον Νικλητσιώτη που σκόραρε με πλασέ. Η αντίδραση πάντως του ΓΣΑ ήταν άμεση αφού δύο λεπτά πιο μετά, από σέντρα του Ρακή, ο Βουρδάκης σημείωσε το πρώτο του φετινό τέρμα με κοντινή κεφαλιά.
Τελευταία φάση στις καθυστερήσεις όταν από πάσα του Κυριάκου, ο Βουρδάκης σούταρε άστοχα από το ημικύκλιο.

ΓΣ Αλμυρού: Πολυμέρου, Πατσής (58’ Ρακής), Αγγελής (71’ Αράπης), Χολέβας, Κυριάκος, Παπακώστας (88’ Δήμος), Δημηνάς, Αγιασιώτης, Λάμπος, Καναβός, Βουρδάκης.

Μετέωρα: Τοπουζλής, Μπέτσας, Δάσιος, Λουκάς, Κατσαντώνης, Φωτίκας, Περέιρα, Πολυζόπουλος, Νικλητσιώτης (89’ Χριστοδουλόπουλος), Τσιαντούλας (90+3′ Κοτόρι), Ιωάννου.

Πηγή: Ο Λαός του Αλμυρού

Pin It on Pinterest

Shares
Share This