Επιλογή Σελίδας


Χάρη σε γκολ του Σαχινίδη στο 38′ και του Μπενίσκου στο 66′ ο Πιερικός επιβλήθηκε δίκαια με 2-0 επί του ΑΟ Σελλάνων, για τη 10η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και ξέφυγε από τους “διώκτες” του με 6 βαθμούς. Η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου, απέναντι σε ένα σύνολο που δεν κλείστηκε και προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο, σημείωσε την 4η συνεχόμενη νίκη της ικανοποιώντας τους 350-400 θεατές οι οποίοι αψήφισαν τη βροχή και έδωσαν το παρών στις κερκίδες του Α’ ΔΑΚ. Ο Πιερικός έφτασε δίκαια στην επικράτηση κόντρα στους Καρδιτσιώτες που μέχρι πριν λίγες αγωνιστικές ήταν στην κορυφή του πίνακα. δείχνοντας πως είναι το “αφεντικό” στον όμιλο, όμως είναι πολύ νωρίς ακόμη για θριαμβολογίες.

Επόμενο παιχνίδι για τους Κατερινιώτες είναι η έξοδος στο Καρπενήσι όπου η ομάδα θα τεθεί αντιμέτωπη με τον ουραγό ΑΟ Ποταμιάς.

Το “φιλμ” του αγώνα
6′ Σέντρα σουτ του Μηλιώτη από δεξιά, ο Σαχινίδης προσπάθησε να βρει τη μπάλα αλλά ο Σταυράκης απέκρουσε.
16′ Μετά από εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου ο Σαχινίδης έπιασε την κεφαλιά όμως ο Σταυράκης μπλόκαρε.
21′ Ο Μπενίσκος έκλεψε τη μπάλα και την έδωσε στον Κριεμάντι ο οποίος όμως την άνοιξε υπερβολικά με αποτέλεσμα να χαθεί η ευκαιρία να εκμεταλλευτεί ο Πιερικός την υπεραριθμία.
28′ Συρτό σουτ του Κριεμάντι από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής, η μπάλα κόντραρε στο σώμα του Γαρυφαλλόπουλου και πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του ΑΟ Σελλάνων, καταλήγοντας κόρνερ.
38′ ΓΚΟΛ για τον Πιερικό! Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παπαδόπουλου από αριστερά ο Μπενίσκος βρήκε τη μπάλα με το κεφάλι, αυτή χτύπησε και σε αμυντικό και πήρε περίεργη πορεία χτυπώντας στο οριζόντιο δοκάρι με τον Σαχινίδη να παίρνει το ριμπάουντ και με νέα κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο κενό τέρμα του Σταυράκη, κάνοντας το 1-0.
40′ Σουτ του Μπενίσκου, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
43′ Μετά από σέντρα του Μετούσι από δεξιά, σε αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους, ο Γαρυφαλλόπουλος έπιασε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, ομως η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο και κατέληξε κόρνερ.
55′ Μεγάλη στιγμή για τον Πιερικό με τον Σαχινίδη να βγάζει τον Δεμηρτζόγλου τετ α τετ με τον Σταυράκη όμως το πλασέ του παίκτη του Πιερικού έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.
66′ ΓΚΟΛ! 2-0: Ο Μπενίσκος εκμεταλλεύτηκε λάθος συνεννόηση της άμυνας του ΑΟ Σελλάνων μετά από εκτέλεση φάουλ για τον Πιερικού, “τρύπωσε” και έκλεψε τη μπάλα, πλασάροντας υποδειγματικά τον Σταυράκη και κάνοντας το 2-0.
71′ Δυνατό σουτ του Σαχινίδη μέσα από την περιοχή, έδιωξε σε κόρνερ ο Σταυράκης.
80′ Αποβολή του Β. Τουλίκα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
81′ Μετά από εκτέλεση φάουλ του Κοντού από δεξιά, ο Αρχοντής έπιασε την  κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα προς το αριστερό παραθυράκι του Γουναρίδη, ο οποίος όμως αντέδρασε σωστά και παραχώρησε κόρνερ.
83′ Αποβολή του Αρχοντή με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
84′ Οριζόντιο δοκάρι για τον Πιερικό μετά από προσπάθεια του Δεμηρτζόγλου και κόντρα σε αμυντικό. Στην επαναφορά ο Κυπαρίσσης από τη γωνία της μικρής περιοχής και αριστερά σούταρε ψηλά άουτ.
87′ Σουτ του Δεμηρτζόγλου, η μπάλα έφυγε λαουτ,

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Τζουμαλάκης (Σερρών) με βοηθούς τους Κουφό και Τσεχελίδη (Μακεδονίας).

Κόκκινες κάρτες: Β. Τουλίκας (80′ – 2η κίτρινη) – Αρχοντής (83′ – 2η κίτρινη)

Κίτρινες κάρτες: Μπενίσκος (20′), Β. Τουλίκας (35′), Τακίδης (45’+) – Αρχοντής (15′), Μπιτέλης (27′)

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός
(Σάκης Παπαβασιλείου): Γουναρίδης, Ιβανίδης, Τουλίκας, Ρογγότης, Τακίδης, Μακρής, Μηλιώτης (53′ Δεμητζόγλου), Μπενίσκος (73′ Χαρτσιάς), Σαχινίδης, Κριεμάντι (89′ Πετράκος), Παπαδόπουλος (53′ Κυπαρίσσης).
Στον πάγκο:
Γιαλαμίδης, Παπατολίκας, Λαζαρίδης.

ΑΟ Σελλάνων (Γιάννης Μπουρνάκας): Σταυράκης, Μετούσι (74′ Μακρής), Καλφούντζος (67′ Μπακράτσας), Αρχοντής, Χάιδαρης, Λούγκος (76′ Κοντός), Παπαγεωργίου, Τζάνης (85′ Τζουμάκης), Τζέκος, Μπιτέλης, Γαρυφαλλόπουλος.
Στον πάγκο:
Τζέλλος, Ι. Γκαντής, Καλούσης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This