Επιλογή Σελίδας


Παρότι προσπάθησε για ένα θετικό αποτέλεσμα, ο Δίας Δίου ηττήθηκε στο γήπεδο της Νεάπολης Λάρισας με 1-0 από τον τοπικό Ηρακλή, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής το και υποχώρησε στην 11η θέση του πίνακα, μένοντας στους 10 βαθμούς, ισόβαθμος με τα Μετέωρα. Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε ο Ζαφειρίου στο 54′ με πλασέ, προλαβαίνοντας τον Ευαγγέλου στην έξοδο.

Η Η ομάδα της Λάρισας μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και επέβαλε τον ρυθμό της στο α’ μέρος, χωρίς όμως να μπορέσει να παραβιάσει την εστία του Ευαγγέλου, παρότι δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες με κυριότερες αυτές των Τσακάλι (29′) και Ψωμόλια (45′) στις οποίες οι Δερμίσης και Νίκου αντίστοιχα αποσώβησαν το γκολ διώχνοντας πάνω στη γραμμή. 

Οι Θεσσαλοί ευτύχησαν να προηγηθούν στο 54′ με γκολ του Ζαφειρίου που μετά από τροφοδότηση του Μανιώτη πρόλαβε τον Ευαγγέλου, με τον Δία να “αφυπνίζεται” μετά το 60′ και να ψάχνει το γκολ που θα του χάριζε έναν πολύτιμο βαθμό, χωρίς ωστόσο να το πετύχει. Στη σημαντικότερη στιγμή της ομάδας του Δίου, ο Καλουσίδης μετά από πάσα του Μανίκα βρήκε “αέρα”, ενώ καλές στιγμές είχαν ακόμη ο Καραθάνος στο 65′ και ο Νάκας στο 78′, με το 1-0 να διατηρείται μέχρι το τέλος.

Πλέον, η ομάδα του Δία βρίσκεται στο -3 από τη σωτηρία και την ερχόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον Αλμυρό.

Το “φιλμ” του αγώνα
5′ “Άψυχο” τελείωμα του Κακαβίτη, μπλόκαρε ο εύκολα ο Ευαγγέλου.
8′ Παράλληλο γύρισμα του Χρηστίδη, η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από την εστία του Δία.
11′ Δυνατό σουτ του Αν. Παναγιωτίδη έξω από την περιοχή, έδιωξε σε κόρνερ ο Παπαγιάννης.
29′ Σουτ του Τσακάλι από το ύψος της μικρής περιοχής, ο Δερμίσης πρόλαβε τη μπάλα πάνω στη γραμμή.
44′ Σουτ του Χρηστίδη, ο Ευαγγέλου έδιωξε σε κόρνερ.
45′ Σουτ του Ψωμόλια, ο Νίκου απομάκρυνε πάνω στη γραμμή.
52′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Τσακάλι έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα άουτ.
54′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Μανιώτης έβγαλε κάθετη πάσα στον Ζαφειρίου, αυτός πρόλαβε τον Ευαγγέλου στην έξοδο, “τσίμπησε” τη μπάλα με το δεξί και την έστειλε στη γωνία του τέρματος, κάνοντας το 1-0 για τον Ηρακλή.
58′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νεμπεγλέρα, ο Μανιώτης έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα όμως έφυγε λίγο άουτ.
65′ Ψηλοκρεμαστό πλασέ του Καραθάνου από μακρινή απόσταση, η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Ηρακλή,
71′ Μετά από μπαλιά του Μανίκα η μπάλα πέρασε από όλους και κατέληξε στον Καλουσίδη που απέναντι από τον τερματοφύλακα βρήκε “αέρα”, στην καλύτερη στιγμή του Δία.
78′ Ο Μανίκας σέντραρε για τον Αν. Παναγιωτίδη, αυτός έδωσε στον Νάκα που έκανε τη κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.


Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μαρόπουλος με βοηθούς τους Τ. Παπαδόπουλο και Ανδρέου (Μακεδονίας).

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης):
Παπαγιάννης, Νάστας (82′ Γκιουρσάνης), Κακαβίτσης (90’+ Τάρτας), Ζαφειρίου (90′ Μούξιος), Νεμπεγλέρας, Ναρίνογλου, Μανιώτης, Τσακάλι, Χρηστίδης (73′ Αλεξανδρής), Ψωμόλιας, Γιαννακόπουλος.
Στον πάγκο:
Τσαλατώρης, Ντίντης, Κρίτσας.
Δίας Δίου
(Παναγιώτης Παρασίδης): Ευαγγέλου, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Νίκου, Λιόλιος, Καραθάνος, Τσουρέκας (60′ Καλουσίδης), Παπαστεργίου, Μαυρίδης (74′ Νάκας), Αν. Παναγιωτίδης, Μανίκας.
Στον πάγκο:
Μπακούρας, Δαλαμήτρας, Πανωλής, Λαφατζής, Σαφέτης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This