Επιλογή Σελίδας


Παρότι βρέθηκε να χάνει με 0-1, η Ακαδημία Πλαταμώνα σκοράροντας τέσσερα γκολ “γύρισε” το παιχνίδι με την ΑΕ Περίστασης, επικρατώντας με 4-1, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Η ομάδα της Νότιας Πιερίας έφτασε τους 22 βαθμούς και παραμένει στην 3η θέση του πίνακα ενώ η ΑΕΠ έμεινε στους 9 βαθμούς, παραμένοντας 9η μαζί με τον Μυτικα Λεπτοκαρυάς.

Σε ένα μοιρασμένοι α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-1 στο 35′ με κεφαλιά του Νίκου.

Η Ακαδημία ισοφάρισε σε 1-1 στο 44′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ταντή, σε χρονικό σημείου που αποδείχθηκε “κλειδί” για την εξέλιξη της συνάντησης.

Στο β’ ημίχρονο η Ακαδημία ανέβασε την απόδοσή της και κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργώντας αρκετές φάσεις, τρεις εκ των οποίων μετέτρεψε σε γκολ, φτάνοντας στη νίκη με 4-1.

Το 2-1 έκανε ο Αρζάνας με πλασέ στο 58′.

Στο 84′ ο ίδιος παίκτης με ένα ακόμα πλασέ έδωσε προβάδισμα δυο γκολ στην ομάδα του, κάνοντας το 3-1.

Στο 90′ ο Παυλίδης με σουτ έξω από την περιοχή δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μιχαήλο στέλνοντας τη μπάλα στο απέναντι “παραθυράκι” για να διαμορφωθεί το τελικό 4-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πολυχρόνης με βοηθούς τους Χατζηγιάννη και Κυριακού.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ακαδημία Πλαταμώνα: Ευθυμιάδης, Σταϊκούρας, Αρζάνας, Μιχωλός, Στούμπος, Παυλίδης, Χριστάκης (80′ Παγωνίδης), Κατέλας (90′ Ντάνι), Ταντής (88′ Κουρτσελίδης), Φαρμάκας (63′ Διττόπουλος), Παυλίδης.
ΑΕ Περίστασης: Μιχαήλος, Αδαμόπουλος, Νίκου, Παπαδόπουλος, Δημητρίου (82′ Φαρμάκης), Παπαγιαννόπουλος, Α. Κλιάνης (72′ Χατζηαργυρίου), Αγγελάτος (45′ Β. Ευθυμιάδης), Χαρτοματζίδης (63′ Νατσιός), Κουμπούλα, Αντωνιάδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This