Επιλογή Σελίδας


Στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας παρέμεινε ο Βατανιακός, ο οποίος, χωρίς να πιάσει απόδοση ανάλογη με προηγούμενες εμφανίσεης, επικράτησε με 2-1 του Άρη Κοκκινοπλιτών και διατηρήθηκε στο +3 από τον δεύτερο Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, μετά από 10 αγωνιστικές. Οι Βατανιώτες έφτασαν τους 30 βαθμούς, έχοντας το απόλυτο σε νίκες, ενώ ο Άρης που έχασε το βαθμό στο φινάλε, έμεινε στην 12η θέση με 6 πόντους, ισόβαθμος με τον Πιερικό Αστέρα Κάτω Αγιάννη.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο 22′ με γκολ του Ζιάκα, μετά από αντεπίθεση.

Ο Ποτουρίδης στο 44′ εκτέλεσε φάουλ από πλάγια θέση, η μπάλα πέρασε μπροστά από τρία σώματα παικτών και κατέληξε στα δίχτυα του Καλαϊτζή, με το 1-1 να είναι αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Το “τρίποντο” για την ομάδα του Βατάν ήλθε στο 90′ με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Ποτουρίδη, από το σημείο του πέναλτι. Το πέναλτι κέρδισε ο Κολαξίδης.

Στο 1-1 ο Ποτουρίδης έπιασε κεφαλιά και σημάδεψε το δοκάρι του Καλαϊτζή.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παραδεισόπουλος με βοηθούς τους Καλορογιάννη και Γκολέμα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Βατανιακός: Βασιλειάδης, Καταχιώτης, Τσιάμης, Κολαξίδης, Γιαπιτζής, Τσιώμης, Καμπερίδης, Ποτουρίδης, Κατσάρας (46′ Τσαγκαράκης), Μότσιας (59′ Ραπτόπουλος – 90′ Κιλ), Μυρτολλάρι(72′ Ντούλας).
Άρης Κοκκινοπλιτών: Καλαϊτζής, Δημάσης, Τσιώμης, Τοπάλης, Σταματέλος, Ατανάσοφ, Μπαλαούρας, Τσιαμπέρας, Ν’ Ντιαγιέ, Ζιάκας, Παπαδόπουλος (63′ Ρογκότης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This