Επιλογή Σελίδας


Στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας διατηρήθηκε ο Θερμαϊκός Κορινού που κέρδισε με 2-1 τον Μύτικα Λεπτοκαρυάς, για τη 10η αγωνιστική. Οι Κορινιώτες έφτασαν τους 20 βαθμούς ενώ ο Μύτικας παρέμεινε στην 9η θέση και τους 9 πόντους, ισόβαθμος με την ΑΕ Περίστασης.

Η ομάδα της Νότιας Πιερίας προηγήθηκε 0-1 στο 32′ με τον Ελέζι ο οποίος σε αντεπίθεση από δεξιά, νίκησε με πλασέ τον Τσιλεγκερίδη.

Ο Κ. Καραμανώλας στο 39′ ισοφάρισε σε 1-1 για τον Θερμαϊκό με κεφαλιά πίσω από το σημείο του πέναλτι, έπειτα από σέντρα του Παρδάλη.

Στο 70′ μετά από πάσα του Κωνσταντινίδη η μπάλα έσκασε στο έδαφος, ο Κ. Καραμανώλας πίεσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα που έκανε το λάθος, έγινε κάτοχος της μπάλας και με πλασέ σε κενή εστία “έγραψε” το τελικό 2-1, ολοκληρώνοντας την ανατροπή για την ομάδα του Κορινού.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Διακουμάκος με βοηθούς τους Κουκουβίτη και Παπαδόπουλο.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Θερμαϊκός Κορινού: Τσιλεγκερίδης, Πολυχρονιάδης, Ταγκαλίδης, Πολυτίδης (65′ Κωνσταντινίδης), Αντωνιάδης, Αποστολίδης, Πιατίδης, Κατσούλης, Κ. Καραμανώλας, Παρδάλης (87′ Τζουκάν), Μυστρίδης.
Μύτικας Λεπτοκαρυάς: Α. Τσαρούχας, Ι. Τσαρούχας (86′ Γεροθανάσης), Μουσαράι, Σιαμήτρας (84′ Μακρίδης), Μπατζέλας, Κατσαρός, Κουράτι, Ζηνέλης, Ελέζι (74′ Δ. Χέδας), Χούτας, Ε. Χέδας (52′ Κάκαλος).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This