Επιλογή Σελίδας


Την “καταδίωξη” του πρωτοπόρου Βατανιακού συνεχίζει ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου που κέρδισε με το εντυπωσιακό 4-0 στη Νεοκαισάρεια τον Αχιλλέα, για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Οι Κεραμιδιώτες παρέμειναν στο -3 από την κορυφή, φθάνοντας τους 27 βαθμούς ενώ ο Αχιλλέας έμεινε στους 11 βαθμούς, βρίσκεται πλέον στην 8η θέση του πίνακα.

Η ομάδα του Ηλία Μπαζάκου έφτασε εύκολα στην επικράτηση, ανοίγοντας το σκορ στο 18′ με σουτ του Σταλίκα, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ (από δεξιά) του ίδιου και προσωρινή απομάκρυνση της μπάλας από τους αμυντικούς του Αχιλλέα.

Στο 19′ ο Νταμπαλάκης έπειτα από τροφοδότηση του Κυπαρίσση από δεξιά με πλασέ έκανε το 0-2.

Στο 25′ ο Τσιτλακίδης έκλεψε τη μπάλα από δεξιά, έκανε την “κούρσα” και με δυνατό σουτ από μακριά έστειλε τη μπάλα στο “παραθυράκι” του Αμβροσιάδη, διαμορφώνοντας το 0-3.

Το τελικό 0-4 έγινε στο 67′ μετά από σέντρα του Χατζηδίμπα από αριστερά και κεφαλιά του Κυπαρίσση.

Διαιτητής ήταν ο Αν. Ασλανίδης με βοηθούς τη Β. Τσικλητάρη και τον Παπαδόπουλο

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Αμβροσιάδης, Βασιουρής, Γούτσιος (λ.τ. 26′ Σκαμπαρδώνης), Κραγιόπουλος, Ευθυμιάδης, Ίτσιος, Σιώκας (63′ Κατσαμάγκας), Σιαμάγκας, Εγγλέζος, Ναλμπαντίδης, Ευαγγελόπουλος
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου: Λαφατζής, Τσιτλακίδης, Σταλίκας, Τερζής, Παππάς, Κόλα, Κυπαρίσσης, Νταμπαλάκης (46΄ Χατζηδίμπας), Μητράκας, Σαββίδης (70΄ Κουσουρής), Γιαζιτζόγλου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This