Επιλογή Σελίδας


Χωρίς να “ιδρώσει” η Αναγέννηση Κολινδρού επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας επί της ουραγού Αναγέννησης Σβορώνου, για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας και παρέμεινε στην 5η θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς, αφήνοντας τους Σβορωνιώτες στους 2 βαθμούς.

Το παιχνίδι ήταν “παράσταση για έναν ρόλο” για το “συγκρότημα” του Ηλία Μποταΐτη που μπήκε από την αρχή δυνατά, έπαιξε τους αντιπάλους του στο “μισό γήπεδο” και έχασε σωρεία ευκαιριών για να προηγηθεί με τους γηπεδούχους να είναι ακίνδυνοι επιθετικά και να αντέχουν μέχρι το 30′.

Εκεί ο Γκουνταμάνης με τακουνάκι βρήκε τον Παναγιωτίδη κι αυτός από πλάγια θέση με σουτ έκανε το 0-1, αποτέλεσμα με το οποίο ολοκληρώθηκε το α’ μέρος.

Με την έναρξη του β’ μέρους η Αναγέννηση Σβορώνου μπήκε δυνατά, μη έχοντας κάτι να χάσει, μετά το δεκάλεπτο όμως τα “τσακάλια” ισορρόπησαν και με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα “δάγκωσαν” ξανά.

Συγκεκριμένα, ο Χνούδας με μπαλιά – τρύπα έβγαλε τον Ματζουράκη τετ α τετ με τον Δούλια και ο έμπειρος ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Κολινδρού “τελείωσε” το παιχνίδι, “γράφοντας το 0-2.

Η έκταση της νίκης θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη για τους Κολινδρινούς που απώλεσαν ευκαιρίες και για άλλα γκολ με τους Κόλτση (80′), Ματζουράκη (86′) και Γκουνταμάνη (88′).


Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κρομμύδας με βοηθούς τους Κουτσικανίδη και Παντζιάλα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αναγέννηση Σβορώνου: Δούλιας, Ν.Γ. Στεφανίδης, Θ. Τριανταφύλλου, Παπαζήσης, Αμπατζίδης, Μπουρονίκος, Σιγανός, Κ. Τριανταφύλλου (65′ Κυριακού), Σαρρής, Ν.Χ. Στεφανίδης, Ι. Νέτσικας.
Αναγέννηση Κολινδρού: Πάνου, Αβραάμ, Γκουδάρας, Κοσμίδης, Σκέντος, Κατσούλας (60′ Ορφανίδης), Παναγιωτίδης (70′ Πασχόπουλος), Μπουρανής (60′ Χνούδας), Μυσιούδης (75′ Κόλτσης), Γκουνταμάνης, Ματζουράκης.

ρεπορτάζ: Σάββας Αχλατλής

Pin It on Pinterest

Shares
Share This