Επιλογή Σελίδας



Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Γ’ ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας αναρριχήθηκε η Ελπίς Ανδρομάχης η οποία επικράτησε άνετα στην έδρα της με σκορ 3-0 επί του Ταύρου Ελάφου στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.
Η ομάδα του Χρήστου Βελώνη πιστοποίησε την ανωτερότητά της από το πρώτο ημίχρονο όπου παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο πέτυχε τρία τέρματα χωρίς μάλιστα να πιεστεί ιδιαίτερα από τον αντίπαλό της, ενώ στην επανάληψη έκανε απλά  σωστή διαχείριση του σκορ.
Με το τρίποντο αυτό, η Ελπίς έφτασε τους 21 βαθμούς και ανέβηκε στην πρώτη θέση της κατάταξης με συγκάτοικο τον Όλυμπο Αγίου Σπυρίδωνα, σε αντίθεση με τον Ταύρο του Γιώργου Μπανάβα που έμεινε στάσιμος στους 10 βαθμούς.
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, γρασίδι, στάδιο και υπαίθριες δραστηριότητες
Τα γκολ
Το σκορ άνοιξε ο Κυπαρίσσης στο 14ο λεπτό με εξαιρετικό σουτ μέσα από την περιοχή.
Έξι λεπτά αργότερα μετά την κάθετη πάσα του Βελώνη, ο Κοσμίδης με έξοχη κίνηση και σουτ πλασέ εντός περιοχής έγραψε το 2-0.
Στο 36΄ ο Κυπαρίσσης εκτέλεσε κόρνερ και ο προωθημένος Γεωργιάδης με κεφαλιά από θέση βολής διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Λάμπρος Παπαργυρίου με βοηθούς τον κ. Γιώργο Παπαδόπουλο και την κα. Ιωάννα Μπουλούμη.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες
Οι συνθέσεις των ομάδων
Ελπίς Ανδρομάχης: Γκιλιάβας, Κελέρογλου, Μέϊα (69΄ λ.τ. Χαραλαμπίδης), Γεωργιάδης, Βελώνης (82΄ Βογιατζής), Σκαμπαρδώνης, Κοσμίδης (69΄ Παπαζήσης), Δημητρίου, Τσιτλακίδης, Κυπαρίσσης (74΄ Χωλίδης), Καρασαββίδης.
Ταύρος Ελάφου: Χ. Δεληγιαννίδης, Τσιαουσίδης, Μουσταφά, Λιανός, Μυρωτής (35΄ λ.τ. Χατζηχρήστος), Χ. Μαρκάτης (75΄ Καταχιώτης), Σαρηγιαννίδης, Αλ. Τσαουσίδης (59΄ Χ. Τσαπράνης), Κ. Δεληγιαννίδης, Σαββίδης, Σουρλόπουλος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This