Επιλογή Σελίδας



Δελτίο τύπου για την εκτός έδρας ήττα της ΑΕ Καρίτσας με 2-1 από τον Διγενή Νεοχωρίου, για τη 10η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, εξέδωσαν οι “κιτρινόμαυροι”.

Το κείμενο:

“H ΑΕ Καρίτσας αντιμετώπισε, εκτός έδρας, τον Διγενή Νεοχωρίου , στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Η ομάδα του Αλέξανδρου Κούρτογλου πραγματοποίησε τη χειρότερη φετινή της εμφάνιση και υπέστη μια δίκαιη ήττα, με 2-1, από τους γηπεδούχους, που έδειξαν ότι ήθελαν περισσότερο το σημερινό παιχνίδι.

Η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ, στο 40ο λεπτό, ενώ το 2-0 έγινε στο 50ο λεπτό, με πέναλτι.

Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο 88ο λεπτό, με ωραίο πλασέ του Φερνάντο. Το σημερινό αποτέλεσμα αφήνει την ομάδα μας 7 βαθμούς μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα μας ξεκίνησε το παιχνίδι με τους: Ράντο, Κωτσιόπουλο, Δημητρίου, Λαγδάρη, Τροίρη, Δημητρουλόπουλο, Ζαφειρίδη, Συρράκο, Κυρτέγο, Βουκομάνοβιτς και Αλεξίου.
Αγωνίστηκαν, ακόμη, οι: Δαλαμήτρας, Οικονόμου και Λουίς Φερνάντο.

Η Διοίκηση της ΑΕ Καρίτσας ευχαριστεί τη Διοίκηση του Διγενή Νεοχωρίου για την εξαιρετική φιλοξενία που της παρείχε, την οποία και θα ανταποδώσει στο 2ο γύρο και της εύχεται καλή πορεία στη συνέχεια του Πρωταθλήματος.

Με εκτίμηση,
Το Γραφείο Τύπου κι Επικοινωνίας
της ΑΕ Καρίτσας”

Pin It on Pinterest

Shares
Share This