Επιλογή Σελίδας


Με την προπόνηση να διεξάγεται στο Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Πιερίας, ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης η προετοιμασία του Πιερικού εν όψει της κυριακάτικης εκτός έδρας αναμέτρησης με την Ποταμιά, για την 11η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Οι παίκτες θα προπονηθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας στο πλαστικό τεραίν των εγκαταστάσεων της ΕΠΣ Πιερίας προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του προσεχούς αγώνα καθώς το γήπεδο του Καρπενησίου διαθέτει πλαστικό χλοοτάπητα. Αυτό είναι ένα εμπόδιο που πρέπει να υπερπηδήσει ο Πιερικός για να πετύχει την πέμπτη συνεχόμενη νίκη σε συνδυασμό βέβαια με την αντίσταση που θα προβάλουν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι εντός έδρας έχουν πάρει τους 2 μοναδικούς βαθμούς τους έως τώρα στη σεζόν, έχοντας 2 ισοπαλίες και 3 ήττες στο “σπίτι” τους με 4-8 γκολ.

Αμφίβολος ο Μπενίσκος

Ενοχλήσεις στους προσαγωγούς αισθάνεται ο Μίμης Μπενίσκος, κάτι που έως τώρα τον καθιστά αμφίβολο για την προσεχή αναμέτρηση. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες και η συμμετοχή του δεν αποκλείεται να κριθεί την τελευταία στιγμή.
Από εκεί και πέρα Ο Σάκης Παπαβασιλείου δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Β. Τουλίκα που αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες στη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής με 2-0 επί του ΑΟ Σελλάνων ενώ θα λείψει και ο μακροχρόνια τραυματίας Μπουζούκης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This