Επιλογή Σελίδας



Φίλες και φίλοι, καλημέρα. Το σημερινό πρόγραμμα της Super League περιλαμβάνει τέσσερις αγώνες με τους οποίους ολοκληρώνεται η 12η αγωνιστική. Πάμε να δούμε τις εκτιμήσεις μας αναλυτικά.

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης
Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών Σπύρος Λούης
Στον 1 από τους 7 τελευταίους επίσημους εντός έδρας αγώνες του ο Παναθηναϊκός κράτησε ανέπαφη την εστία του, ενώ στους 7 από τους 8 τελευταίους επίσημους εκτός έδρας αγώνες του ο Αστέρας Τρίπολης σημείωσε από 1 τέρμα. Τις 2 από τις 3 τελευταίες φορές που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες για το πρωτάθλημα, με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό, ο Αστέρας Τρίπολης σημείωσε από 1 τέρμα. Να σκοράρει ο Αστέρας Τρίπολης σε απόδοση 1,91.

Ξάνθη – Ατρόμητος Αθηνών
Ξάνθη Arena
Η 7η της βαθμολογίας Ξάνθη (16 β.) υποδέχεται τον 8ο Ατρόμητο Αθηνών (14 β.). 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες έχει εντός έδρας η Ξάνθη, ενώ 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 3 ήττες έχει εκτός έδρας ο Ατρόμητος Αθηνών. Δεν έχει νίκη η Ξάνθη στους 3 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της, ενώ 3 ήττες έχει ο Ατρόμητος Αθηνων στους 8 τελευταίους επίσημους εκτός έδρας αγώνες του. 1 νίκη έχει η Ξάνθη τις 4 τελευταίες φορές που υποδέχθηκε τον Ατρόμητο Αθηνών. Νίκη του Ατρόμητου Αθηνών με επιστροφή πονταρίσματος σε περίπτωση ισοπαλίας σε απόδοση 1,90.

Άρης – ΠΑΣ Λαμία
Γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης
Στον 1 από τους 3 τελευταίους εντός έδρας αγώνες του Άρη σκόραραν και οι δύο ομάδες, όπως και στον 1 από τους 10 τελευταίους επίσημους εκτός έδρας αγώνες της Λαμίας. Καμία από τις 2 τελευταίες φορές που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες, με γηπεδούχο τον Άρη, δεν σκόραραν αμφότερες. Να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,50.

Ολυμπιακός ΣΦΠ – ΠΑΟΚ
Στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης
Στους 3 από τους 6 τελευταίους εντός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού σκόραραν και οι δύο ομάδες, όπως και στους 6 από τους 9 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ. Τις 5 από τις 10 τελευταίες φορές που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες, με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό, σκόραραν αμφότερες. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 2,10.

Συνοπτικά
Greece – Super League
15:00 Panathinaikos – Asteras Tripoli Asteras Tripoli Over 0,5 Goals (1,91) 1-0 FT
17:15 ΑΟ Xanthi – Atromitos FC 2 Draw No Bet (1,90) 1-0 FT
17:15 Aris Salonica – Lamia FC No Goal (1,50) 1-1 FT
19:30 Olympiakos Pireus – PAOK Salonica Goal/Goal (2,10) 1-1 FT

Εύχομαι επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This