Επιλογή Σελίδας



Αφιερωμένη στην πυγμαχία είναι η εβδομάδα από 2 έως και 8 Δεκεμβρίου στα κανάλια Cosmote Sport, με την Cosmote TV να έχει εξασφαλίσει σε αποκλειστικότητα σειρά αγώνων πυγμαχίας και UFC, με αποκορύφωμα το πολυαναμενόμενο rematch μεταξύ Άντι Ρουίζ Τζούνιορ και Άντονι Τζόσουα, το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, στις 22.45 στην Diriyah Arena της Σαουδικής Αραβίας, που θα μεταδοθεί ζωντανά από το Cosmote Sport 7HD.

Η πρώτη αναμέτρηση των Άντι Ρουίζ Τζούνιορ και Άντονι Τζόσουα διεξήχθη την 1η Ιουνίου 2019, στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης, όπου ο Ρουίζ Τζούνιορ έκανε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία της κατηγορίας heavyweight, επικρατώντας του φαβορί Τζόσουα με τεχνικό νοκ άουτ στον 7ο γύρο. Η Cosmote TV θα προβάλει τον θρυλικό αυτό αγώνα την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου στις 21:00 (Cosmote Sport 7HD).

Από τις live αναμετρήσεις της εβδομάδας ξεχωρίζουν, επίσης, το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, οι αγώνες Ντίλιαν Γουάιτ – Μάριους Bαχ (20:00, Cosmote Sport 7HD) και του Χρυσού Ολυμπιονίκη του 2004 Αλεξάντερ Ποβέτκιν με τον Μάικλ Χάντερ, που θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στην Diriyah Arena (21:00, Cosmote Sport 7HD). Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, οι φαν των μαχητικών αθλημάτων, θα μεταφερθούν στην Ουάσιγκτον για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του αήττητου σε εννέα αγώνες Άλιστερ Οβερίμ καιτου 31χρονου Ολλανδού Ζαϊζίρνιο Ρόζενστρουκ, για τον τίτλο της κατηγορίας heavyweight του UFC. Ο αγώνας θα μεταδοθεί στις 04:00 τα ξημερώματα ζωντανά και αποκλειστικά στο Cosmote Sport 7HD.

Παράλληλα με τις ζωντανές μεταδόσεις, η Cosmote TV, στο πλαίσιο του εβδομαδιαίου αφιερώματος στην πυγμαχία, θα προβάλει αγώνες που ξεχώρισαν την περσινή σεζόν. Την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου (00:05) θα μεταδοθεί, μεταξύ άλλων, το κορυφαίο παιχνίδι της περασμένης χρονιάς ανάμεσα στον Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ και τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, που είχε χαρακτηριστεί ως ο αγώνας της δεκαετίας. Οι τηλεθεατές θα έχουν ακόμη την ευκαιρία να θυμηθούν την σπάνια ήττα του Αμερικανού Ντεόντε Ουάιλντερ από τον Τάισον Φιούρι (Τρίτη 3/12, 21:00), καθώς και τον κρίσιμο αγώνα του Νουρμαγκομέντοφ με τον Τζάστιν Πουαριέ (Πέμπτη 5/12, 00:10). Όλες οι αναμετρήσεις του αφιερώματος θα προβληθούν στο Cosmote Sport 7HD.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This