Επιλογή Σελίδας

Buongiorno a tutti!!!
Ας δούμε αναλυτικά τις 6 σημερινές αναμετρήσεις:

Juventus – Sassuolo
Allianz Stadium
Η Juventus όπως και η Sassuolo είναι αρκετά συνεπείς σε ό,τι αφορά το σκοράρισμα. Η Sassuolo επιπλέον, δέχεται γκολ με εξίσου μεγάλη ευκολία. Σε 5 από τα 6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έχουν σημειωθεί τουλάχιστον 3 τέρματα. Να σημειωθούν περισσότερα από 2,5 τέρματα σε απόδοση 1,55.

Inter – SPAL
Stadio Giuseppe Meazza
Από τη μία πλευρά η Inter έχει έφεση στο σκοράρισμα, ωστόσο για τη SPAL δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο αφού στα τελευταία 6 ματς έχει σημειώσει μόλις 2 τέρματα. Στα δύο μέχρι στιγμής μεταξύ τους ματς  στην έδρα της Inter η SPAL δεν έχει πετύχει κάποιο τέρμα. Να μη σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,70.

Lazio – Udinese
Stadio Olimpico di Roma
Αν και η Udinese δεν είναι τόσο σταθερή σε απόδοση όσο η Lazio, είναι αρκετά συνεπής στο σκοράρισμα, ενώ η Lazio έχει σκοράρει και στα 9 τελευταία ματς της και έχει δεχτεί γκολ σε 7 από αυτά. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,94.

Parma – Milan
Stadio Ennio Tardini
Τόσο η Parma όσο και η Milan είναι αρκετά συνεπείς στο σκοράρισμα. Η Parma έχει σημειώσει τουλάχιστον ένα τέρμα σε 7 από τα 9 τελευταία παιχνίδια της, ενώ αντίστοιχα η Milan σε 8 από τα 9. Στα 8 πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,85.

Napoli – Bologna
Stadio San Paolo
Σε 7 από τα 9 πιο πρόσφατα ματς τόσο τις Napoli όσο και της Bologna έχουν σκοράρει και αυτές και οι εκάστοτε αντίπαλές τους. Επιπλέον, και οι δύο ομάδες θέλουν να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και θα πιέσουν οι μία την άλλη. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,75.

Hellas Verona – Roma
Stadio Marcantonio Bentegodi
Η υπεροχή της Roma απέναντι στη Verona είναι σημαντική, επιπλέον η Roma φαίνεται να διανύει περίοδο αρκετά καλής φόρμας. Από την άλλη πλευρά η Verona δεν παρουσιάζει την ίδια σταθερότητα. Νίκη της Roma σε απόδοση 1,92.

Συνοπτικά:
Italy – Serie A (14a giornata)
13:30 Juventus – Sassuolo Over 2,5 Goals (1,55) 2-2 FT
16:00 Inter – SPAL No Goal (1,70) 2-1 FT
16:00 Lazio – Udinese Goal/Goal (1,94) 3-0 FT
16:00 Parma – Milan Goal/Goal (1,85) 0-1 FT
19:00 Napoli – Bologna Goal/Goal (1,75) 1-2 FT
21:45 Hellas Verona – Roma 2 (1,92) 1-3 FT

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!!!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This