Επιλογή Σελίδας



Ο Βαφύρας ηττήθηκε με 80-73 από τον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Μελίκης, σε αγώνα για την 7η αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Για μία ακόμη φορά, ο Βαφύρας παρουσιάστηκε πολύ κακός στο ξεκίνημα μιας αναμέτρησης, με τον ΓΑΣ Αλεξάνδρεια να το εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο για αυτόν τρόπο, καθώς προηγήθηκε με 16-0. Ο Βαφύρας προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο δεν του το επέτρεψε η καλή του αμυντική λειτουργία και το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με 29-9.

Ίδια παρέμεινε η εικόνα το αγώνα και στο πρώτο μισό του δεύτερου δεκαλέπτου, όπου ο γηπεδούχος εκτόξευσε την υπέρ του διαφορά στους είκοσι τέσσερις πόντους (40-16). Στην συνέχεια, βελτιώθηκε αιθητά η αμυντική λειτουργία του Βαφύρα και αυτό βοήθησε να υπάρξει καθαρό μυαλό και στην επίθεση. Ωστόσο, στην συνέχεια η συγκέντρωση και η προσπάθεια πήραν την θέση του μουδιάσματος και της ανυπαρξίας του πρώτου δεκαλέπτου για τους παίκτες του Μιχάλη Σαραπτσή, με την ομάδα της Ημαθίας να πηγαίνει στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με το υπέρ της 47-34.

Η υπομονή και η επιμονή ήταν τα χαρακτηριστικά του φιλοξενούμενου στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Αυτό του έδωσε το δικαίωμα να συνεχίσει την αντεπίθεση που ξεκίνησε στα μισά του δευτέρου δεκαλέπτου. Υπομονή στην άμυνα και στην επίθεση, επιμονή στο πλάνο Β που φάνηκε ότι υπήρχε, με τη διαφορά να μειώνεται σε μονοψήφιο επίπεδο και την ομάδα τον ΓΑΣ Αλεξάνδρεια να βρίσκεται μπροστά στο σκορ με 61-53.

Το τέταρτο δεκάλεπτο ξεκίνησε με τον Βαφύρας να τρέχει ένα επιμέρους 2-10 και τις δύο ομάδες να βρίσκονται ισόπαλες στους εξήντα τρεις πόντους επτά λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης και να συμβαδίζουν μέχρι και τρία λεπτά πριν το τέλος (72-71). Ωστόσο, ο ΓΑΣ Αλεξάνδρεια με ένα επιμέρους 8-2 στον εναπομείναντα χρόνο του παιχνιδιού πήραν τη νίκη με το τελικό 80-73.

Διαιτητές: Χατζηκώστας – Καραμανλής.

Δεκάλεπτα: 29-9, 47-34, 61-53, 80-73.

ΓΑΣ Αλεξάνδρεια (Τσάτσας): Πάππου, Κυριακού, Πουαρίδης 6 (2), Τζιντζόγλου 2, Παντοφλίδης 21 (1), Παπαδόπουλος 9 (3), Παπαγερίδης 11 (3), Καρκαράς 22 (1), Πρόιος 2, Γιοβανόπουλος 7 (1).

ΓΑΣ Βαφύρας Δίου (Σαραπτσής): Τσιμήτρης 5 (1), Ευαγγελόπουλος 33 (5), Μπατζάκης 3 (1), Λαγαμτζής 6, Σιώκας 2, Στεφάνου 2, Στεφανίδης 16, Μαρινόπουλος 6, Παπακώστας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This