Επιλογή Σελίδας



Οδυνηρή εντός έδρας ήττα με 1-2 γνώρισε ο Δίας Δίου από τον Αλμυρό, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα της Πιερίας παρότι βρέθηκε νωρίς μπροστά στο σκορ χάρη σε τέρμα του Μαυρίδη στο 14′, ισοφαρίστηκε στο 45′ από γκολ του Ζενούνι, με τους Θεσσαλούς να ολοκληρώνουν την ανατροπή με κεφαλιά του Αναστασίου στο 55′. Στο 90’+ ο Δίας “άγγιξε” την ισοφάριση αλλά το σουτ του Τοπαλίδη χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Το “φιλμ” του αγώνα
14′ ΓΚΟΛ! 1-0: Η μπάλα στρώθηκε στον Μαυρίδη έξω από την περιοχή κι αυτός ανενόχλητος σούταρε με το δεξί, στέλνοντας την στη γωνία του Κοντογεωργάκη για να γίνει το 1-0.
36′ Οι παίκτες του Δία αναπτύχθηκαν με τελικό αποδέκτο τον Μαυρίδη που σούταρε, η μπάλα όμως κατέληξε στην αγκαλιά του Κοντογεωργάκη.
41′ Τοπαλίδης με Νάκα έπαιξαν ωραία το ένα-δύο με τον τελευταίο να σουτάρει έξω από την περιοχή και τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι των φιλοξενούμενων.
45′ ΓΚΟΛ! 1-1: Μετά από σέντρα του Αναστασίου, ο Ζενούνι με κεφαλιά στην “καρδιά” της άμυνας του Δία ισοφάρισε σε 1-1 για τους Θεσσαλούς.
50′ Δυνατό σουτ του Αναστασίου, έδιωξε με τις γροθιές ο Ουσταμπασίδης.
54′ Σουτ του Αναστασίου από το ύψος του πέναλτι, έδιωξε με το ένα πόδι ο Ουσταμπασίδης.
55′ ΓΚΟΛ! 1-2: Ο Αναστασίου εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων και με δυνατό δεξί σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-2 για τον Αλμυρό.
76′ Σουτ του Αναστασίου από πλεονεκτική θέση, απέκρουσε ο Ουσταμπασίδης.
80′ Μετά από σέντρα του Δερμίση, ο Μανίκας έκανε το δεξί σουτ στην κίνηση, όμως ο Κοντογεωργάκης απέκρουσε.
90’+1′ Μετά από αναταραχή στην περιοχή του Αλμυρού, ο Τοπαλίδης έκανε την προβολή όμως η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και το 1-2 παρέμεινε!

Η ομάδα του Δία μπήκε πιο δυνατά, προηγήθηκε στην πρώτη ουσιαστική ευκαιρία της με τον Μαυρίδη στο 14′ και είχε τη δυνατότητα να αυξήσει το προβάδισμα στις καλές της στιγμές που ακολούθησαν αλλά η ισοφάριση του Ζενούνι στο 45′ αποδείχθηκε το “κλειδί” για τη συνέχεια. Στο β’ μέρος ο Αλμυρός ήταν ανώτερος, είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και δημιούργησε ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα με το γκολ του Αναστασίου. Μετά το 1-2, οι φιλοξενούμενοι φάνηκε να είναι “αγκαλιά” με τη νίκη καθώς ο Δίας δεν έδειχνε ικανός για να αντιδράσει. Ακόμη κι έτσι όμως, τώρα η κουβέντα θα ήταν διαφορετική αν η μπάλα στην προσπάθεια του Τοπαλίδη στις καθυστερήσεις, κατέληξε στα δίχτυα και δε χτυπούσε στο οριζόντιο δοκάρι του Αλμυρού.

Πλέον, ο Δίας βρίσκεται στο -4 από την σωτηρία, με 10 βαθμούς έναντι 14 του σημερινού του αντιπάλου, του Διγενή Νεοχωρίου και του Οικονόμου Τσαριτσάνης και την ερχόμενη αγωνιστική αγωνίζεται και πάλι εντός έδρας, υποδεχόμενος τα Μετέωρα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παγώνης με βοηθούς τους Μιχτατίδη και Κουρμαδιάς (Μακεδονίας).

Οι συνθέσεις των ομάδων
Δίας Δίου (Παναγιώτης Παρασίδης): Ουσταμπασίδης, Λαζαρίδης, Δερμίσης (89′ Μπακούρας), Νίκου, Λιόλιος, Καραθάνος, Τοπαλίδης, Μαυρίδης (77′ Τσουρέκας), Καλουσίδης (65′ Παπαστεργίου), Νάκας (65′ Ευαγγελόπουλος), Μανίκας.
Αλμυρός (Στέλιος Αρσένος): Κοντογεωργάκης, Κυριάκος, Αγγελής, Παπακώστας, Χολέβας, Ζενούνι, Αγασιώτης (46′ Καναβός), Δημηνάς (46′ Λάμπος), Βουρδάκης (84′ Πάτσης), Δερμιτζάκης, Αναστασίου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This