Επιλογή Σελίδας



Δελτίο τύπου για τη νίκη με 3-1 επί του Θησέα Αγριάς που έφερε την ΑΕ Καρίτσας ξανά στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, εξέδωσε το γραφείο τύπου και επικοινωνίας των “κιτρινόμαυρων”.

Το κείμενο:

H Α.Ε. Καρίτσας αντιμετώπισε, εντός έδρας, τον Θησέα Αγριάς, στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής, του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας. 
Η ομάδα του Αλέξανδρου Κούρτογλου έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο στο 1ο ημίχρονο και πέτυχε  μια σημαντική νίκη απέναντι στο αξιόμαχο σύνολο των φιλοξενούμενων, με 3-1. 
Στο 1ο ημίχρονο, η ομάδα μας κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες. Το σκορ άνοιξε στο 7ο λεπτό, όταν μετά από ωραία σέντρα του Δαλαμήτρα,  ο Βουκομάνοβιτς με έξυπνη προβολή πέτυχε το 
1-0. Στο 18ο λεπτό, μετά από εξαιρετικό συνδυασμό του Φερνάντο με τον Κυρτέγο και σέντρα του αρχηγού, ο Αλεξίου με όμορφο πλασέ πέτυχε το 2-0. Η ομάδα μας συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες και στο 31ο λεπτό, ο Κυρτέγος, με εξαιρετικό σουτ, εκτός περιοχής, έγραψε το 3-0, που έμελλε να είναι το σκορ του 1ου ημιχρόνου. 

Στο 2ο ημίχρονο, η ομάδα μας παρουσίασε πτώση στην αγωνιστική της εικόνα και δέχθηκε πίεση από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι μείωσαν σε 3-1 στο 70ο λεπτό. Το σκορ δεν άλλαξε στα υπόλοιπα λεπτά, με το τελικό 3-1, να επαναφέρει την ομάδα μας στη 2η θέση της βαθμολογίας. 
Η Α.Ε Καρίτσας ξεκίνησε το παιχνίδι με τους: Ράντο,  Κωτσιόπουλο, Δαλαμήτρα, Λαγδάρη, Δημητρουλόπουλο, Οικονόμου, Φερνάντο, Ζαφειρίδη, Κυρτέγο, Βουκομάνοβιτς και Αλεξίου. 
Αγωνίστηκαν, ακόμη, οι: Τροίρης, Συρράκος,  Μητράκας και Παπαϊωάννου.
Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας εύχεται στην ομάδα του Θησέα Αγιάς καλή πορεία στη συνέχεια του Πρωταθλήματος.
Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας ευχαριστεί θερμά το φιλικό σωματείο του Βατανιακού, για την παραχώρηση χρήσης των γηπεδικών εγκαταστάσεων. 
Με εκτίμηση,
Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
της Α.Ε. Καρίτσας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This