Επιλογή Σελίδας


Bonjour!

Η μεγάλη μάχη του Πριγκιπάτου ανάμεσα στη Monaco και την Paris St.Germain δεσπόζει στο σημερινό πρόγραμμα της Ligue 1 που κλείνει απόψε την αυλαία της 15ης αγωνιστικής. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

FC Nantes – Toulouse FC     @ Stade de la Beaujoire, Nantes

Πρώτος βαθμός για τη Nantes του Christian Gourcyff μετά την ισοπαλία στην έδρα της Brest μετά από 4 σερί ήττες κάτι που έχει αρχίσει να ανησυχεί τους πάντες στην ομάδα. Στο ίδιο μοτίβο και η Toulouse που γνώρισε την 4η συνεχόμενη ήττα με τουλάχιστον δύο γκολ παθητικό. Προτελευταία στη βαθμολογία, βλέπει το κάθε ματς ως τελικό από δω και πέρα. Ισχυρή η επιλογή των 2-3 γκολ, που είναι η βασική μας επιλογή ενώ δεν αποκλείεται μια καλή εμφάνιση των φιλοξενούμενων.

Stade Rennais FC – AS Saint-Etienne     @ Roazhon Park, Rennes

Για τη Rennes η πρόσφατη εκτός έδρας ήττα από τη Dijon (2-1), έβγαλε τον τεχνικό Julien Stephan από τα ρούχα του σε σημείο να δηλώνει ότι ντρέπεται για αυτά που είδε από την ομάδα του. Η Saint-Etienne από την άλλη συνεχίζει αήττητη για 11 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με τον Claude Puel να κάνει καλή δουλειά. Οι τραυματισμοί έχουν θερίσει την ομάδα, με ερωτηματικά η αποστολή της. Με κούραση από τις συνεχόμενες αναμετρήσεις, αλλά και απουσίες, θα πάμε στο under με αρκετές πιθανότητες στην ισοπαλία.

AS Monaco – Paris Saint-Germain     @ Stade Louis II, Monte Carlo

Η Monaco του Leonardo Jardim γνώρισε την ήττα σε μια δύσκολη έδρα όπως αυτή της Bordeaux, παρουσιάζοντας και πάλι πρόβλημα στο θέμα της πειθαρχίας (2η διαδοχική κόκκινη σε εκτός έδρας ματς). Η μεγάλη αλήθεια είναι ότι με τις ισάξιες ομάδες τα βρίσκει σκούρα, ενώ εμφανίστηκαν και πάλι τα αμυντικά θέματα. Υποδέχεται απόψε στην τεράστια αναμέτρηση της αγωνιστικής, το τρένο του Τούχελ που δεν πιάνεται με τίποτα. Είναι σαφές ότι ούτε φέτος έχει αντίπαλο εντός συνόρων, πόσω μάλλον τώρα που επέστρεψαν οι τραυματίες. Ξεκάθαρο φαβορί οι Παριζιάνοι, θα πάμε στο απλό διπλό και για όποιον θέλει μεγαλύτερες αποδόσεις, συνδυάζεται και με γκολ.


.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (J15)
16:00 FC Nantes – Toulouse FC 2 – 3 Goals (2.00) 2-1 FT
18:00 Stade Rennais FC – AS Saint-Etienne 2 – 4 Goals (1.57) 2-1 FT
22:00 AS Monaco – Paris St.Germain 2 (1.61) Postponed

Pin It on Pinterest

Shares
Share This