Επιλογή Σελίδας



Του Θανάση Σταθόπουλου

Η Έλενα Χατζηλιάδου γνώρισε την ήττα στον τελικό των +68κ. από την Καζακστανή Σοφία Μπερούλτσεβα με 1-0 κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο.

Η Ελληνίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια έδειξε να έχει καλύτερο παλμό στο τατάμι μετά από τα πρώτο 30 δευτερόλεπτα του τελικού, στα οποία η Μπερούλτσεβα προσπάθησε να ελέγξει το κέντρο και να επιτεθεί με την Χατζηλιάδου να μην έχει πρόβλημα να αναχαιτίσει τις προσπάθειες για γιούκο από την Καζακστανή.

Στο 1:19 πριν από το τέλος η Μπερούλτσεβα επιχείρησε να φτάσει σε γιούκο σε μια κόντρα, χωρίς όμως να τα κατάφερε όπως έδειξε και το βίντεο, ενώ πέντε δευτερόλεπτα αργότερα το ίδιο συνέβη σε μια ανάλογη προσπάθεια της Χατζηλιάδου.

Όμως 50 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος του τελικού, η Μπερούλτσεβα κατάφερε να φτάσει σε γιούκο παίρνοντας προβάδισμα με 1-0. Από εκεί και πέρα η Χατζηλιάδου έκανε ό,τι μπορούσε για να ανατρέψει το σκορ με την Καζακστανή ωστόσο να αντέχει την πίεση κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο. Για την Έλενα Χατζηλιάδου αυτό ήταν το τέταρτο μετάλλιο σε αγώνες Κ1 Premier League και το πρώτο ασημένιο στην καριέρα της μετά από τα δύο χάλκινα (Ρότερνταμ, Σαγκάη) και το χρυσό στην Κωνσταντινούπολη.

Πηγή: Sports Feed

Pin It on Pinterest

Shares
Share This