Επιλογή Σελίδας



Διαβάστε τι δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνα Ποταμιά – Πιερικός 1-3, για την 11η αγωνιστική του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, ο προπονητής του Πιερικού, Σάκης Παπαβασιλείου και ο προπονητής της Ποταμιάς, Γιάννης Φλωράκης.

Σάκης Παπαβασιλείου (προπονητής Πιερικού): «Συγχαρητήρια στην Ποταμιά για την προσπάθεια που έκανε, υπερέβαλλε εαυτώ. Είχε να αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο ομάδα του Πιερικού. Έκανε μια φιλότιμη προσπάθεια. Εμείς συνεχίζουμε, κοιτάζουμε τα επόμενα παιχνίδια, στόχος μας είναι να διευρύνουμε τη διαφορά από τον δεύτερο της βαθμολογίας και να ενισχυθούμε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ώστε να είμαστε έτοιμοι για τα μπαράζ ανόδου στην παραπάνω κατηγορία. Συγχαρητήρια και πάλι στην Ποταμιά για τη σημερινή προσπάθεια».

Γιάννης Φλωράκης (προπονητής Ποταμιάς): «Ήταν ένας σημαντικός αγώνας, αντιμετωπίσαμε τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας. Η διαφορά της ποιότητας ήταν αρκετά μεγάλη, αλλά νομίζω ότι σταθήκαμε αρκετά καλά και βρισκόμασταν μέσα στο παιχνίδι μέχρι το 85΄, αγωνιζόμενοι αμυντικά βέβαια. Είχαμε μια φάση να ισοφαρίσουμε με το σουτ του Μπόνια, δεν τα καταφέραμε, στην επόμενη φάση έγινε το 1-3 και τελείωσε το ματς. Έμεινα αρκετά ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές μου, μακάρι να έχουν τέτοιες εμφανίσεις και στα υπόλοιπα παιχνίδια. Είναι σίγουρο ότι θα έχουμε περισσότερη συγκομιδή βαθμών. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Πιερικού, δίκαια κέρδισε και της εύχομαι να πάρει το πρωτάθλημα».

πηγή: evrytaniasport

Pin It on Pinterest

Shares
Share This