Επιλογή Σελίδας



Χωρίς να δυσκολευτεί η ΑΕ Καρίτσας ξεπέρασε το εμπόδιο της Ελπίδας Ανδρομάχης, επικρατώντας με 0-4 στο γήπεδο της Ανδρομάχης, στο πλαίσιο της Γ’ φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας. Οι Καριτσιώτες, στο ντεμπούτο του Μιχάλη Ζιώγα, έφτασαν στο άνετο “τρίποντο” με το σκορ στο πρώτο τέταρτο να είναι 0-3 χάρη σε χατ τρικ του Αλεξίου (4′, 13′, 15′) ενώ το 0-4 διαμόρφωσε ο Λουίς Φερνάντο στο 59′.

Οι γηπεδούχοι του Χρήστου Βελώνη πάλεψαν φιλότιμα και στο μέτρο των δυνατοτήτων τους, απέναντι σε έναν αντίπαλο που αγωνίζεται τρεις κατηγορίες πιο πάνω, αποκομίζοντας χρήσιμες εμπειρίες για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣ Πιερίας.

Τα γκολ του αγώνα

4′ Ο Δαλαμήτρας από δεξιά έκανε τη σέντρα και ο Αλεξίου με πλασέ έκανε το 0-1.

13′ Μετά από εκτέλεση φάουλ του Κυρτέγου, ο Κωτσιόπουλος “έσπασε” τη μπάλα στον Αλεξίου που δε δυσκολεύτηκε να την προωθήσει στα δίχτυα του Γκιλιάβα.

15′ Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Κυρτέγος με κεφαλιά – πάσα βρήκε τον Αλεξίου που “έγραψε” από κοντά το 0-3.

59′ Ο Λουίς Φερνάντο με ατομική ενέργεια και σουτ, διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

Στο 81′ αποχώρησε ο Ζαφειριάδης λόγω ενοχλήσεων και η ΑΕ Καρίτσας ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με δέκα ποδοσφαιριστές.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Διακουμάκος με βοηθούς τον Κουτσικανίδη και τη Δ. Τσικλητάρη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ελπίς Ανδρομάχης:
Γκιλιάβας (70′ Βούρας), Μέια, Κελέρογλου, Βελώνης, Γιαννούλης, Καρασαββίδης (70′ Μπούσιος), Χώλίδης (75′ Τζημαγιώργης), Παπαζήσης, Κυπαρίσσης (60′ Ντερβισάι), Κοσμίδης, Τσιτλακίδης.
ΑΕ Καρίτσας: Γαλάνης (60′ Μελικιάν), Δαλαμήτρας, Γκαράτζιας, Κωτσιόπουλος, Λαγδάρης (37′ Γκίκα), Ζαφείρης, Βουκομάνοβιτς (46′ Τροΐρης), Μητράκας, Κυρτέγος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This