Επιλογή Σελίδας



Σημαντική νίκη με 3-1 πέτυχε ο Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη επί του Εθνικού Κατερίνης, σε αγώνα για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Η ομάδα του Αγιάννη με το “τρίποντο” κόντρα στους “σιδηροδρομικούς” έφτασε τους 12 βαθμούς και ανέβηκε στην 8η θέση, στην οποία ισοβαθμεί με ΑΕ Περίστασης και ΓΑΣ Σβορώνου ενώ οι Σταθμιώτες υποχώρησαν στην προτελευταία θέση του πίνακα, παραμένοντας στους 8 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και η νίκη τους ήλθε δίκαια με το 1-0 να γίνεται στο 20′ έπειτα από σέντρα του Μπαρά και κεφαλιά – ψαράκι του Γκουνέλα.

Στο 29′ ο Μπαράς σούταρε, ο Κωστικίδης απέκρουσε προσωρινά και ο Χρυσόπουλος πήρε το ριμπάουντ και με πλασέ έκανε το 2-0.

Ο Λαράκου στο 41′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το 3-0, που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Ο Εθνικός Κατερίνης μείωσε στο τελικό 3-1 με ωραίο γκολ του Παπαδόπουλου που σούταρε από μακριά και νίκησε τον Οκουτσόγλου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παπαργυρίου με βοηθούς την Φωτιάδου και τον Καλορογιάννη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη: Οκουτσόγλου, Τασιόπουλος (85′ Κωστικίδης), Λαράκου, Μουρατίδης, Παυλίδης, Μυρωτής (90′ Λαζαρίδης), Μπαράς, Γκούτζας, Μπατζώνης (61′ Τζιμίκας), Χρυσόπουλος, Γκουνελάς (72′ Αραβίδης).
Εθνικός Κατερίνης: Κωστικίδης, Αλσέλα, Ζαγγελίδης, Σκαμαγκάς (81′ Βαρνάς), Θωμαΐδης, Γεμενετζίδης, Γκατζούνης, Γιαννακός (46′ Καμπερίδης), Κατσαμάγκας (46′ Σιδηρόπουλος), Μυστρίδης, Τριανταφύλλου (71′ Παπαδόπουλος).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This