Επιλογή Σελίδας



Εντυπωσιακός ο Απόλλων Λιτοχώρου συνέτριψε στο γήπεδό του τον Ταύρο Ελάφου με 6-1 τέρματα σε αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.
Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλες τις γραμμές και παρότι δέχθηκαν πρώτοι γκολ με το ξεκίνημα του παιχνιδιού, αντέδρασαν γρήγορα πετυχαίνοντας τέσσερα τέρματα στο πρώτο ημίχρονο και ακόμη δύο στο δεύτερο μέρος, παίρνοντας τελικά εύκολα το πολυπόθητο τρίποντο.
Με αυτή τη νίκη, ο νεανικός και καλοδουλεμένος Απόλλων, του Χρήστου Χασιώτη, έφτασε τους 19 βαθμούς ενώ σταθεροποιήθηκε στις θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ ανόδου.
Αντίθετα, ο Ταύρος που αγωνίστηκε με σύνθεση ανάγκης, ηττήθηκε φυσιολογικά και με  11 βαθμούς που έχει στο ενεργητικό του μένει ήδη μακριά από τον στόχο του.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Μόλις στο 5΄ ο Κωνσταντίνος Σαββίδης με εξαιρετικό σουτ πλασέ από θέση βολής – έπειτα από τον ωραίο συνδυασμό με τον Μουσταφά- άνοιξε το σκορ για τον Ταύρο 0-1.
Στο 16΄ σε γέμισμα του Κεχαγιά από αριστερά και σουτ του Κουκουνάρα από καλή θέση, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι άουτ.
Στο 19΄ διαγώνιο σουτ του Κεχαγιά από πλεονεκτική θέση, η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 22΄ σέντρα του Ντάγκι από την δεξιά πτέρυγα, σουτ του Κώστα Κεχαγιά μέσα στην περιοχή, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι 1-1.
Στο 24΄ σουτ φάουλ του Δημητρίου, απέκρουσε σε κόρνερ ο Δεληγιαννίδης. Το κόρνερ εκτελέστηκε και ο Γιώργος Δημητρίου με ψηλοκρεμαστό πλασέ έγραψε το 2-1 ανατρέποντας το σκορ.
Στο 27΄ ο Κεχαγιάς κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του μέσα στην περιοχή από τον γκολκίπερ του Ταύρου. Από την άσπρη βούλα ο Βαγγέλης Μαύρος ευστόχησε γράφοντας το 3-1.
Στο 35΄ ύστερα από κόρνερ του Φούφι, ο Διονύσης Κουκουνάρας με κοντινό πλασέ διεύρυνε το σκορ σε 4-1.
Στο 42΄ σουτ του Κουκουνάρα εντός περιοχής, η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 54΄ από την ασίστ του Λιάγκα, ο Δ. Μαύρος με κοντινό πλασέ αστόχησε.
Στο 64΄ ο Δημήτρης Μαύρος με σουτ στην περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-1.
Στο 66΄ ο Διονύσης Κουκουνάρας πλάσαρε εύστοχα και διαμόρφωσε με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα το τελικό 6-1.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Βασίλης Σεσέντος με βοηθούς τους κ.κ.  Ντράγκαν Νίκολιτς και Γιώργο Πάτσα.
 
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
 
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ: Παπαθανασίου, Ντάγκι, Φούφι, Παπαδιαμαντής, Καλαμπάκας, Ε. Μαύρος, Κουκουνάρας (68΄ Αγελαδάρης), Κύριλλος, Λιάγκας, Δημητρίου (46΄ Φελώνης – 57΄ λ.τ. Μάνος), Κεχαγιάς (32΄ Δ. Μαύρος).
ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ: Δεληγιαννίδης, Λιανός, Η. Τσαουσίδης, Χ. Τσαπράνης, Γ. Τσαπράνης, Αλ. Τσαουσίδης, Σαββίδης, Χατζηχρήστος, Σουρλόπουλος, Μουσταφά, Μαρκάτης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This