Επιλογή Σελίδας



Με σαββατιάτικη προπόνηση η οποία κύλησε χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πιερικού για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα κόντρα στην Αταλάντη, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Οι Κατερινιώτες στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του α’ γύρου θέλουν να φτάσουν στην έκτη συνεχόμενη νίκη που θα τους δώσει τη δυνατότητα να διατηρήσουν ή και να διευρύνουν το προβάδισμα από τη δεύτερη θέση.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, κείμενο

Η αποστολή του Πιερικού δεν είναι εύκολη παρότι η Αταλάντη, βάσει αποτελεσμάτων, εμφανίζεται αδύναμη μακριά από την έδρα της, έχοντας μόλις 1 ισοπαλία και 4 ήττες σε 5 αγώνες με 2-9 γκολ και άπαντες το “στρατόπεδο” της κατερινιώτικης ομάδας γνωρίζουν ότι θα χρειαστεί η μέγιστη προσπάθεια για να γίνει ένα ακόμη βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Σάκης Παπαβασιλείου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει εκ νέου τον Β. Τουλίκα που εξέτισε την ποινή του στο προηγούμενο ματς κι έτσι μοναδικοί απόντες είναι οι… γνωστοί τραυματίες Μπουζούκης και Αλεξιάδης. Ο τεχνικός του Πιερικού δεν “έβγαλε” αποστολή και όπως γίνεται σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια όλοι οι ποδοσφαιριστές θα είναι στο Α’ ΔΑΚ πριν την έναρξη του αγώνα οπότε και θα γνωστοποιηθούν οι επιλογές όσον αφορά στη βασική ενδεκάδα και τους επτά αναπληρωματικούς.

Γενική είσοδος 10 ευρώ, δωρεάν για γυναίκες, παιδιά και νέους έως 18 ετών

Για ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι γνωστοποιήθηκε από τον ΣΦΚ Πιερικός, ότι έχει οριστεί γενική είσοδος στα 10 ευρώ ενώ γυναίκες και παιδιά έως 18 ετών θα μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν την αναμέτρηση. Στον Πιερικό περιμένουν ακόμη μεγαλύτερη στήριξη από τον κόσμο που έχει “ζεσταθεί” από τις πέντε συνεχόμενες νίκες και αναμένεται να δώσει βροντερό παρών στις κερκίδες του Α’ ΔΑΚ για να ενισχύσει την ομάδα.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This