Επιλογή Σελίδας



Με στόχο την επιστροφή στις νίκες, ο Δίας Δίου υποδέχεται αύριο τα Μετέωρα, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα της Πιερίας δεν έχει περιθώρια για άλλη μια εντός έδρας απώλεια βαθμών έπειτα από την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής με 1-2 από τον Αλμυρό σε ένα ακόμη “εξάποντο” ματς, με τους Τρικαλινούς να έχουν 11 βαθμούς έναντι 10 του Δία.

Δεν τα κατάφερε ο Νάκας

Δυσάρεστα ήταν τα νέα στην τελευταία προπόνηση όσον αφορά στον Βασίλη Νάκα καθώς ο ποδοσφαιριστής του Δία δεν κατόρθωσε να ξεπεράσει το πρόβλημα στον αστράγαλο και έτσι ο Παναγιώτης Παρασίδης δεν τον υπολογίζει για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλούς. Έτσι, το όνομα του Νάκαη μπήκε στο “απουσιολόγιο” του τεχνικού της ομάδας του Δία, πλάι σε αυτά των τραυματιών Καλαμπάκα και Ζωγράφου που θα λείψουν για ένα ακόμη παιχνίδι.

Στα θετικά νέα για τον Παρασίδη είναι το ότι υπολογίζει εκ νέου στον Ανέστη Παναγιωτίδη που εξέτισε την ποινή τιμωρίας του στο προηγούμενο παιχνίδι ενώ και ο Γιώργος Παναγιωτίδης υπολογίζεται κανονικά μιας και ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Περιμένουν τον κόσμο στο Δία

Τη στήριξη του κόσμου σε αυτό το κομβικό σημείο του πρωταθλήματος περιμένουν στον Δία Δίου που προσδοκούν σε ένα γεμάτο γήπεδο το οποίο θα δώσει ώθηση στους παίκτες της ομάδας προκειμένου να επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This