Επιλογή Σελίδας


Δηλώσεις στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου στο Δίον, πραγματοποίησαν μετά το πέρας της αναμέτρησης Δίας Δίου – ΑΣ Μετέωρα ο προπονητής της ομάδας μας Παναγιώτης Παρασίδης και ο τεχνικός των φιλοξενουμένων Νίκος Μανούρας.

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών την ομάδα του Δία εκπροσώπησε ο Άκης Μπακούρας ενώ την αντίστοιχη των Θεσσαλών ο Παναγιώτης Παπαευθυμίου.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Νίκος Μανούρας: «Αρχικά να ευχαριστήσω την ομάδα του Δία για τη φιλοξενία και να δώσω συγχαρητήρια για την επικράτησή τους σήμερα. Εμείς ερχόμενοι εδώ θέλαμε το τρίποντο για να αναρριχηθούμε και άλλο στο βαθμολογικό πίνακα. Μπήκαμε δυνατά στα πρώτα λεπτά, δεν καταφέραμε να αξιοποιήσουμε κάποιες προϋποθέσεις που είχαμε για γκολ και δυστυχώς πληρώσαμε μια αδράνεια στην άμυνά μας όπου η ομάδα του Δία κατόρθωσε να προηγηθεί στο σκορ. Δε μπορέσαμε να φτάσουμε με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μιλήσαμε στην ανάπαυλα με τα παιδιά, είπαμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα, μπήκαμε δυνατά με δυο κλασικές ευκαιρίες μία με τον Γεωργάκη και ένα δοκάρι με τον Πολυζόπουλο. Πήραμε κάποια μέτρα στο γήπεδο, γίναμε πιο επικίνδυνοι, στη συνέχεια δεχθήκαμε την κόκκινη κάρτα και από κει και πέρα το έργο μας δυσκόλεψε κι άλλο. Μοιραία αφήνοντας κενά πίσω διεκδικώντας ένα γκολ, στην αντεπίθεση δεχθήκαμε και το δεύτερο γκολ και χάσαμε το παιχνίδι.

Συνεχίζουμε, στόχος μας είναι η παραμονή, αυτό θα επιδιώξουμε αλλά για να το πετύχουμε θα πρέπει να αλλάξουμε αρκετά πράγματα ως ομάδα. Θα πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε τακτικά πράγματα, θα πρέπει οι παίκτες να βγάλουν εγωισμό μέσα στο γήπεδο αν θέλουν η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία. Κρατάω την προσπάθεια των παικτών ότι παρόλο που μείναμε με 10 παίκτες, πάλεψαν το παιχνίδι, κάναμε και ευκαιρίες με παίκτη λιγότερο, κρατώ τη μαχητικότητα μέχρι το τέλος.

Συγχαρητήρια στην ομάδα μου και συγχαρητήρια στον Δία και στο συνάδελφο για τη νίκη που πέτυχαν σήμερα».

Παναγιώτης Παρασίδης: «Καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο και στο συνάδελφο για την προσπάθεια και να τους ευχηθώ κάθε καλό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, να επιτευχθούν οι στόχοι τους.
Φυσικά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια οι παίκτες μου, οι οποίοι υπέρβαλλαν εαυτό. Θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη στον μεγαλομέτοχο της ομάδας τον κ. Συρανίδη ο οποίος προσωποποίησε το σημερινό παιχνίδι και το ζήτησε επιτακτικά για χάρη του για δικούς τους προσωπικούς λόγους.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ήμασταν πολύ πληγωμένοι από το αναπάντεχο αποτέλεσμα της προηγούμενης Κυριακής από τον Αλμυρό. Δουλέψαμε πολύ σοβαρά μέσα στην εβδομάδα, ήμουν απόλυτα πεπεισμένος ότι οι ποδοσφαιριστές μου θα δώσουν το 100%. Δεν υπήρχε πλέον περιθώριο ούτε τον αντίπαλο να υποτιμήσουμε, ούτε να είμαστε χαλαροί, ούτε να έχουμε παίκτες που θα υστερήσουν όσον αφορά την αγωνιστικότητα και το πάθος. Αυτά ήταν τα στοιχεία που θεωρώ ότι μας έδωσαν τη νίκη.

Όσον αφορά το παιχνίδι θα συμφωνήσω με το συνάδελφο ότι το πρώτο ημίχρονο ήταν ένα σχετικά μοιρασμένο ημίχρονο. Ευτυχήσαμε εμείς να σκοράρουμε και ίσως σε εκείνο το σημείο να ήταν καθοριστικό το ότι δε δεχθήκαμε πρώτοι γκολ. Φυσικά δεν ήταν επιλογή μου να οπισθοχωρήσει η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά όπως ξέρετε οι ομάδες που παίζουν με τόσο μεγάλη πίεση όσον αφορά το αποτέλεσμα με βάση τη βαθμολογική τους θέση, οι παίκτες λειτουργούν ασυνείδητα σε αυτό το κομμάτι και δίνουν μέτρα στον αντίπαλο όσο και αν τους πιέζεις να ανέβουν πιο ψηλά.

Τέλος καλό όλα καλά, νομίζω ότι ήταν καθοριστικό το πεντάλεπτο με τα τρία δοκάρια και αμέσως μετά με τα δύο τετ-α-τετ που θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι. Δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας, τόσα χρόνια που είμαι προπονητής δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να χεις τρία δοκάρια.

Είχε μια δύο καλές ευκαιρίες και ο αντίπαλος στο δεύτερο ημίχρονο να μας πληγώσει και να μας τιμωρήσει, αλλά αυτό που κρατάμε είναι τη μαχητικότητα, το πάθος, τη συγκροτημένη παρουσία όλων των παικτών και φυσικά τη νίκη που αποτελεί ανάσα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Παναγιώτης Παπαευθυμίου: «Ήταν ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες οι οποίες παλεύουν για την παραμονή. Αν και δουλέψαμε πολύ καλά μέσα στη βδομάδα και είχαμε πίστη για το σημερινό παιχνίδι, σήμερα δε φανήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών. Ήμασταν κακοί, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, δεν είχαμε εμπιστοσύνη στα πόδια μας και μοιραία ήρθε αυτή η ήττα. Στο πρώτο ημίχρονο κατά τη γνώμη μου κόντρα στη ροή του παιχνιδιού γιατί είχαμε μια ελαφριά υπεροχή, δεχθήκαμε πάλι ένα γκολ από λάθος δικό μας όπως σε κάθε παιχνίδι, με αποτέλεσμα το έργο μας να γίνει πολύ πιο δύσκολο απ όσο ήταν στην αρχή. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα, αλλά και πάλι από ένα λάθος γιατί για λάθος πρόκειται, η κόκκινη κάρτα που δεχθήκαμε μας πήγε πολύ πίσω, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να διεκδικήσουμε όσο θέλουμε το τρίποντο. Πρέπει να συνεχίσουμε, να διορθώσουμε ότι μπορούμε, έτσι ώστε να προλάβουμε πράγματα και καταστάσεις και να μην είναι πολύ αργά. Συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα για τη νίκη της και εύχομαι καλή συνέχεια».

Άκης Μπακούρας: «Θέλω και γω με τη σειρά μου να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για τη μεγάλη νίκη που πετύχαμε. Την χρειαζόμασταν, βγάλαμε εγωισμό και πάθος μέσα στο γήπεδο, αυτά μας πέρασε ο κόουτς όλη τη βδομάδα στις προπονήσεις όπου μας έλεγε να το πιστέψουμε το ματς. Το πιστέψαμε, το θέλαμε και το κερδίσαμε. Συγχαρητήρια και στους αντιπάλους για το ωραίο παιχνίδι που προσφέραμε».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This