Επιλογή Σελίδας


Bonjour!

Μια χαρά τα πήγαμε στις δύο χθεσινές επιλογές από την αυλαία της 17ης αγωνιστικής. Πέντε οι αποψινές μάχες και πάμε να τις δούμε:

Το σημερινό πρόγραμμα είναι κατά κάποιο τρόπο αφιερωμένο στο γαλλικό Νότο, αφού οι τρεις από τις πέντε μάχες διεξάγοντας στα νότια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ δυναμώνει η Montpellier με τις επιστροφές των αμυντικών της που έλειψαν λόγω τιμωρίας την προηγούμενη αγωνιστική. Δεν ξέρω γιατί, αλλά μόλις ακούω (ή διαβάζω) κάτι τέτοιο το μυαλό μου πάει στο under. Δεν πρόκειται φυσικά να παίξουμε μια Paris St.Germain στα 2.5 γκολ, αλλά θα πάμε στο under 3.5 goals.

To βράδυ τα φώτα θα είναι στραμμένα σε Νίκαια και Μονακό. Οι δύο γηπεδούχοι Nice και Monaco έχουν τον πρώτο λόγο απέναντι σε Metz και Amiens αντίστοιχα. Αποδόσεις για γέλια και στις 2 περιπτώσεις, για τη Nice βλέπω αρκετά τα 2-4 γκολ να επικρατούν . Στο Stade Louis II θα επικρατήσει το φαβορί, αν θέλει να διεκδικήσει οτιδήποτε από τη φετινή σαιζόν. Η Amiens δεν έχει ρυθμό αφού δεν αγωνίστηκε λόγω ομίχλης μεσοβδόμαδα και γενικώς τελευταία δεν πατάει καλά. Άσος με τουλάχιστον δύο γκολ εδώ.

Από κει και πέρα βλέπω δύο αρκετά αμφίρροπες αναμετρήσεις όσο και αν το σετ αποδόσεων λένε το αντίθετο. Rennes και Angers βλέπω να αλληλο-εξουδετερώνονται, διατηρώντας αυτή τη δυνατή μεταξύ τους παράδοση στα under. Επιπλέον, κάποια στιγμή πρέπει να βγάλει αντίδραση η Toulouse. Από την άλλη η Strasbourg κέρδισε εκτός, μήπως είναι η ώρα…να χάσει και εντός. Στο χαλαρό γκολ της Toulouse το ποντάρισμά μας εδώ.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (J17)
18:30 Montpellier HSC – Paris St.Germain Under 3.5 Goals (1.62) 1-3 FT
21:00 AS Monaco – Amiens SC 1 & Over 1.5 Goals (1.67) 3-0 FT
21:00 OGC Nice – FC Metz 2 – 4 Goals (1.57) 4-1 FT
21:00 Stade Rennais FC – Angers SCO Under 2.5 Goals (1.70) 2-1 FT
21:00 Strasbourg RC – Toulouse FC Toulouse FC Over 0.5 Goals (1.61) 4-2 FT


Pin It on Pinterest

Shares
Share This