Επιλογή Σελίδας



Ο αθλητισμός από την αρχαιότητα αποτελούσε αποκλειστικό προνόμιο και «πεδίο δράσης» των ανδρών!

Ξεκίνησε από την Ελλάδα! Από τη χώρα που γέννησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες, από τη χώρα που δίδαξε και μεταλαμπάδευσε τις αρχές του «ευ αγωνίζεσθαι» σε όλον τον κόσμο.

Η εκπομπή της ΕΡΑσπορ 101,8 «Κάνε παιχνίδι μόνος σου» αυτή τη Δευτέρα 9/12, (22:00-24:00) είναι αφιερωμένη στις γυναίκες του αθλητισμού και θα επιχειρήσει να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα όπως «Ποιες ‘’μάχες’’ έχουν κερδίσει και ποιες έχουν χάσει μέχρι σήμερα οι γυναίκες του αθλητισμού;» και «Αντιμετωπίζονται ισότιμα εν έτει 2109 ή περιορίζονται στους ρόλους που της παραχωρεί… ευγενικά το ανδρικό φύλο;». 

Στο στούντιο θα βρίσκονται οι αθλητικές συντάκτριες Δώρα Παντέλη, πρώην αθλήτρια του μπάσκετ και νυν αθλητική συντάκτρια στη NOVA και η Ασπασία Βελονάκη, που εκτός από πρώην αθλήτρια και νυν αθλητική συντάκτρια στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, έχει εκλεγεί και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ).

Οι δυο τους θα αναδείξουν σημαντικές πτυχές της παρουσίας της γυναίκας στο χώρο του αθλητισμού, μέσα όχι μόνο από την προσωπική εμπειρία τους, αλλά και από μελέτες και έρευνες στον χώρο των ΜΜΕ και του Αθλητισμού.

Παράλληλα, θα κάνουν on air τις δικές τους παρεμβάσεις οι Βούλα Πατουλίδου, Μάνια Μπικόφ, Εβίνα Μάλτση, σε μια εποχή που το ζήτημα «γυναίκα και αθλητισμός» βρίσκεται στα πρώτα θέματα της ατζέντας των ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων.

«Κάνε παιχνίδι μόνος σου», κάθε Δευτέρα στις 22:00

Καλλιτέχνες, μουσικοί παραγωγοί, διανοούμενοι, επιστήμονες, δημοσιογράφοι, φυσικά αθλητές και προπονητές έχουν τη δική τους εκπομπή στην ΕΡΑσπορ! Φορούν τα ακουστικά, παίρνουν το μικρόφωνο, επιλέγουν τα τραγούδια και μέσα από αυτά παρουσιάζουν «έργα και ημέρες» της ζωής και της καριέρας τους.

Μαζί τους, πάντα σε δεύτερο ρόλο, ο Τάσος Επιτρόπου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This