Επιλογή Σελίδας


Bonjour! 

Έκτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων της φετινής διοργάνωσης και η πρώτη μέρα περιλαμβάνει τις Lyon και Lille. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

Στον έβδομο όμιλο τα πράγματα είναι αρκετά πολύπλοκα, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει καμία τελική θέση των ομάδων. Μόνο η επικεφαλής Leipzig έχει εξασφαλίσει την πρόκριση -αλλά παίζεται η πρωτιά- την οποία θα κρίνει η μάχη της στο Groupama Stadium κόντρα στη Lyon. Φύσει επιθετικές ομάδες, θα κυνηγήσουν το γκολ αφού δεν έχουν πολλές επιλογές. Οι φιλοξενούμενοι αρκούνται και με την ισοπαλία και έστω και χαμηλά θα πάμε στο 1Χ, που συνδυάζεται με γκολ ή και over, ανάλογα τις αποδόσεις.

Σαφώς πιο ξεκάθαρα τα πράγματα για τη Lille του Christophe Galtier, που με έναν βαθμό στις πρώτες πέντε αγωνιστικές, παίζει για την ιστορία και τις εμπειρίες. Αντίθετα, η Chelsea καίγεται για τη νίκη που θα τη δώσει την πρόκριση και έχει τον πρώτο λόγο. Αλλαγές σε πρόσωπα αναμένεται να κάνει ο Γάλλος κόουτς της Lille ενόψει δύσκολων παιχνιδιών εντός συνόρων. Προβάδισμα στον άσο που λόγω της χαμηλής του απόδοσης θα συνδυαστεί με το under 3.5 αναμένοντας μια “επαγγελματική” νίκη.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
UEFA – Champions League (Group G)
22:00 Olympique Lyonnais – RB Leipzig 1X (1.54) 2-2 FT

UEFA – Champions League (Group H)
22:00 Chelsea FC – Lille OSC 1 & Under 3.5 Goals (2.15) 2-1 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This