Επιλογή ΣελίδαςΟι έξι συνεχόμενες νίκες που έχουν φέρει τον Πιερικό στο +8 από το δεύτερη θέση έχουν “ζωγραφίσει” “χαμόγελα” στα πρόσωπα όλων των μελών της “οικογένειας” του Πιερικού, όμως ο δρόμος προς τη Football League είναι ακόμη μακρύς και δύσβατος μιας και υπάρχουν και τα μπαράζ. Ο Σάκης Παπαβασιλείου δεν αφήνει ευκαιρία να τονίσει πως δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού και πως όλοι κρίνονται συνεχώς, θέλοντας να κρατήσει σε εγρήγορση όλους τους ποδοσφαιριστές.

Άριστο το κλίμα στο πιερικό “στρατόπεδο”

Το κλίμα είναι άριστο στις τάξεις της ομάδας, κάτι που πιστοποίησε η συμμετοχή όσων αγωνίστηκαν στην “τεσσάρα” επί της Αταλάντης στην προπόνηση της Δευτέρας.

Ο Παπαβασιλείου έδωσε τη δυνατότητα σε όσους έπαιξαν κόντρα στους Φθιωτούς να μη δώσουν το παρών στην προπόνηση και έτσι να απολαύσουν μαζί με το σημερινό προγραμματισμένο ρεπό, δυο ημέρες ξεκούρασης, όμως όλοι οι παίκτες, πλην των Γουναρίδη και Τακίδη που απουσίαζαν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους, βρέθηκαν κανονικά στο Α’ ΔΑΚ και ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης την ίδια ώρα που οι συμπαίκτες τους οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στο κυριακάτικο παιχνίδι, γυμνάστηκαν κανονικά. Το… λευκό απουσιολόγιο καταδεικνύει το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στον φετινό Πιερικό και αποτελεί ένα από τα βασικά συστατικά της έως τώρα επιτυχημένης πορείας.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν αύριο Τετάρτη οπότε και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον εκτός έδρας κυριακάτικο παιχνίδι με τον Διγενή Νεοχωρίου όπου στόχος είναι η έβδομη σερί νίκη. Ο Σάκης Παπαβασιλείου, εκτός από τους τραυματίες Αλεξιάδη και Μπουζούκη δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This