Επιλογή Σελίδας


Αποχαιρετούν το Europa League και την φετινή τους πορεία, έχοντας αποκλειστεί Rennes και St.Etienne. Τελευταίο παιχνίδι τους χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, αλλά με πολύ ενδιαφέρον. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

Στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση, η Rennes της μιας ισοπαλίας έως τώρα υποδέχεται τη Lazio σε ένα ματς με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι φιλοξενούμενοι χρειάζονται νίκη απόψε και παράλληλα να μην πάρει βαθμό η Cluj απέναντι στην επίσης αδιάφορη Celtic. Με πολλές απουσίες, ειδικά μεσοαμυντικά, οι γηπεδούχοι του Julien Stephan και ευκαιρίες σε 3-4 ποδοσφαιριστές τουλάχιστον, νεαρούς αλλά και με μικρή έως μηδενική συμμετοχή. Λογικά θα ξεκινήσει με διπλό αυτό το ματς, αλλά κανείς δεν ξέρει πού θα καταλήξει δεδομένου και του αποτελέσματος στη Ρουμανία. Εδώ πάντως θα στηρίξουμε το over.

Στον 9ο όμιλο η επίσης αποκλεισμένη Saint-Etienne ταξιδεύει στη Γερμανία, όπου φιλοξενείται από τη Wolfsburg. Χωρίς δώδεκα ποδοσφαιριστές η αποστολή της, που περιλαμβάνει πέντε 18χρονους για να συμπληρώσουν 18αδα αλλά και να συλλέξουν εμπειρίες. Και σε αυτό το παιχνίδι έχουν αξία τα γκολ, εμείς θα πάμε με τους γηπεδούχους βλέποντας να σκοράρουν τουλάχιστον δύο φορές.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
UEFA – Europa League (Group E)

19:55 Stade Rennais FC – SS Lazio Over 2.5 Goals (1.90) 2-0 FT

UEFA – Europa League (Group I)
22:00 VFL Wolfsburg – AS Saint-Etienne Wolfsburg Over 1.5 Goals (1.62) 1-0 FT


Pin It on Pinterest

Shares
Share This